• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Aanbod zonnepanelen-actie Buurkracht Berghem aanvragen kan nog tot 19 december!

Het is al weer een tijdje geleden dat het buurkracht-team Berghem-Noord de zonnepanelen-actie presenteerde. Op 19 september werd het aanbod van Solar Concept uit Schaijk bekend gemaakt. Eigenaar van Solar Concept, Twan Geurts van Kessel, liet een aantrekkelijk aanbod zien en lichtte het ruimschoots toe. Vele belangestellenden hebben zich al ingeschreven en inmiddels zijn bij 35 deelnemers de zonnepanelen geinstalleerd.

Voor degene die nog interesse hebben, kunnnen een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan krijgt u de presentatie van 19 september met nadere informatie en de aanbieding toegestuurd.

Dat geldt voor heel Berghem, iedereen kan mee profiteren van dit aanbod! Dat kan als je voor 19 december aanmeldt voor een offerte, daarna is aanmelding niet meer mogelijk!!!

Buurkracht Berghem-Noord kan nu al terugkijken op een geslaagd project. Er komt weer wat CO2-reductie bij dankzij buurkracht Berghem-Noord!

Informatie van Solar Concept:

Solar Concept is opgericht in 2010, toen stond zonne-energie nog in de kinderschoenen. Ze zijn gegroeid tot een gerespecteerd zonne-energiebedrijf en hebben inmiddels meer dan 100 mensen in dienst. Er zijn al 3750 installaties geinstalleerd, waarvan de laatste tijd zo'n 250 installaties in Berghem. Dat betekent maar liefst dat er meer dan 30.000 zonnepanelen verkocht zijn.

Buurkracht-team Berghem-Noord heeft met Solar Concept een betrouwbare bedrijjf gevonden en een bedrijf die de totale installatie en nazorg aanbiedt. Daarbij werkt Solar Concept nauw samen met Solar Berghem, van Berghemnaar Wessel Dappers. 

Andere artikelen:

BUURKRACHT-TEAM BERGHEM-NOORD KIEST VOOR SOLAR CONCEPT ZONNEPANELEN

PROGRAMMA ZONNEPANELEN-ACTIE BERGHEM-NOORD OP 19 SEPTEMBER IS BEKEND

BUURKRACHT BERGHEM-NOORD BRENGT HERINNERINGSKAART ROND VOOR ZONNEPANELEN-ACTIE!

HEEL BERGHEM KAN MEE PROFITEREN VAN ZONNEPANELEN-ACTIE BERGHEM-NOORD

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ZONNEPANELEN-ACTIE BERGHEM-NOORD?

START RONDBRENGEN INTRODUCTIEBRIEF VOOR ZONNEPANELEN-ACTIE BERGHEM-NOORD

- ZONNEPANELEN MET INKOOPVOORDEEL BIJ NIEUWE BUURKRACHTTEAM BERGHEM NOORD, DOE JE MEE?

NIEUWE BUURKRACHTTEAM BERGHEM NOORD MAAKT ZICH STERK VOOR AANTREKKELIJK ZONNEPANELENAANBOD

buurkracht19sept02

Foto www.duurzaamoss.nl

buurkrachtteamfototeam

buurkrachtberghemnoordlogo