• zomer2018top02
  • zomer2018top01
  • zomertop02
  • zomer2018top03
  • zomertop03
  • zomertop07
  • zomertop05

Woensdag 19 september, voor de kids instuif Crea Schatkist

Speciaal voor de jeugd van 8 tot 13 jaar organiseren we maandelijks een Instuif met een verschillend thema. Dit keer is het een creatieve activiteit waarin de kids onder begeleiding een schatkist maken en versieren. Meld je nog aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., er zijn nog een paar plaatsen vrij!

Keuze te over voor enthousiaste kids op de HBF Kindermiddag

Het Hoessenboschfestival is voor groot en klein. Dat onderstreepte de organisatie gistermiddag met een druk bezochte kindermiddag. Maar liefst 36 attracties opgesteld in en om het hoessenbosch theater zorgen voor prachtig vertier. Zo konderen de kids genieten van Monkey klimmen, Evenwichtsparcours, Boogschieten, Going Nuts, Megakatapult schieten,Outdoorgolf, Slack line,Mega Jenga,Blinde Parcours,

Knotsgekke kindermiddag met liefst 36 activiteiten bij Hoessenbosch festival

Vrijdag 31 augustus is het zo ver, het Hoessenbosch festival 2018 barst los! Twee dagen feest in de bossen van openluchttheater Hoessenbosch! Verdwaal, feest, drink en dans twee dagen lang in dit intieme festival dorp. Met op zaterdag een knotsgekke kindermiddag! Met liefst 36 activiteiten en een heuse kinderboerderij zijn er te vinden! Een 70-tal bijzondere dieren in en om de boerderij.

Opening seizoen kinderbingo in de Berchplaets

Dorpshuis de Berchplaets opent het nieuwe seizoen met de Kinderbingo op zondagmorgen. De kinderbingo is een leuk uitje voor het hele gezin. Gericht op de kinderen, maar papa, mama, opa, oma en anderen zijn ook van harte welkom. Het is en blijft spannend want wie wint de mooie hoofdprijs?