• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Dierendag op de kinderboerderij op zondag 2 oktober

Op zondag 2 oktober vieren we dierendag op de kinderboerderij. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Het wordt een dag vol Oud Hollandsche spellen. Wie kan er goed spijkerpoepen? Of het hinkel parcour afleggen? En wat dacht je van een spelletje ezeltje prik? Er zijn nog meer spellen die dag en daarnaast kunnen de kinderen in de activiteitenruimte kosteloos een mooi knutselwerkje maken, wat natuurlijk mee naar huis mag! Dit keer een mooi Delfts blauw geschilderd bordje.

Kids Neon party op zaterdag 1 oktober

Kom jij naar deze te gekke Kids Party samen met je vriendjes en vriendinnetjes? Op zaterdag 1 oktober is de Berchplaets een echt Neon paleis. Kom dansen op de nieuwste hits samen met onze DJ en ontmoet elkaar tijdens deze toffe avond. O ja, er worden natuurlijk ook leuke spelletjes gedaan; die kunnen natuurlijk niet ontbreken!  Dit keer is het thema Neon, dus zorg dat je er op en top Neon uit ziet!  Wij weten het zeker; als je geweest bent, kun je niet wachten tot de volgende keer! 

Gratis proefles Breakdance voor stoere boys!

Leuke, stoere, sportieve jongens uit de regio Berghem en Oss LET OP: GRATIS PROEFLES Breakdance! Check it out hoe onze Breakdance trainer Valentijn jou de vetste en coolste moves aanleert! Tussendoor ook wat hiphop zodat het een echte stoere routine wordt. Wie weet sta jij binnenkort met ons in een optreden! Kom GEHEEL GRATIS een proefles draaien in onze training in Berghem op donderdagavond.

Heel veel spelplezier bij Kindervakantieweek

Het zijn drukke dagen op de kinderburcht in de Bergse bossen. Er was gisteren weer van alles te beleven, van hutteninspectie tot zeskamp met natuurlijk veel animo voor de waterspelletjes. En smikkelen van komkommer en knakworsten tot stroopwafels. De kinders kwamen ook gisteren weer niets te kort. Vandaag maken zij zich op voor de grote finale van een nu al zeer geslaagde editie van de kindervakantieweek 2022.