• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Zonnepanelen met inkoopvoordeel bij Nieuwe Buurkrachtteam Berghem Noord, doe je mee?

Het nieuwe buurkrachtteam Buurkracht Berghem-Noord bestaande uit Sandra, Jan, Frans, Harold en Jos gaat de buurkracht gebruiken voor een zonnepanelenaanbod voor de buurt. Als wij onze talenten bundelen is het namelijk veel veiliger, makkelijker en voordeliger. Doe je mee?

Zonnepanelen met inkoopvoordeel
Zonnepanelen zijn populair. Niet zo gek. Ze zijn betaalbaar en er is zonlicht genoeg in ons land. Je energierekening daalt plus je draagt bij aan het milieu. Als we het samen regelen is het voor jou makkelijker én voor iedereen voordeliger omdat het inkoopvoordeel oplevert. Dus hoe meer buren er meedoen, hoe beter!

Altijd de beste keuze
Om tot een goed aanbod te komen vergelijken we samen met een onafhankelijk adviseur offertes van leveranciers uit de regio aan de hand van diverse criteria. Zo helpen wij je bij het maken van de beste keuze.

Buren verzamelen en bijeenkomst
Om snel veel buren te verzamelen voor het aanbod maakt het team onder andere gebruik van de buurkracht-app, persberichten, versturen van brieven en info via www.mooiberghem.nl. Het aanbod wordt op donderdag 19 september om19.30 uur toegelicht tijdens een bijeenkomst in de Berchplaets in Berghem.

Op de hoogte blijven en meedoen?
Heb je interesse? Ga naar onze actie ‘Zonnepanelen BerghemNoord’ in de buurkracht-app, klik op ‘doe mee’ en blijf verblijvend op de hoogte. De app is gratis te downloaden in de App/Play-store (zoek op buurkracht). Je kunt ons ook mailen via ‘Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen zonnepanelen op eigen dak
Liever geen zonnepanelen op je eigen dak of ligt je dak ongunstig? Doe dan mee met de ‘Postcoderoos’ in de app ‘Zonnepanelen BerghemNoord’.

Op de nieuws-site van Berghem, www.mooiberghem.nl , komt alle informatie over deze bijzondere zonnepanelenactie onder het ‘buurkracht Berghem-Noord logo’.

Met energieke groet, van je buurtgenoten!

Sandra Schreurs; Frans Verbon; Jan van Erp; Jos van Vught; Harold Mazen wonende in Berghem

Meer info over Buurkracht Berghem Noord:

NIEUWE BUURKRACHTTEAM BERGHEM NOORD MAAKT ZICH STERK VOOR AANTREKKELIJK ZONNEPANELENAANBOD