• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mooi Berghem karikatuur nr 20 is klaar, het is natuurlijk Willie Gremmen!

Inmiddels een begrip in Berghem en verre omstreken, de karikaturen op Mooi Berghem. Cvdkarikatuur.nl verzorgt inmiddels al voor de 20ste keer een karikatuur van onze 'gewone' bijzonder of 'bijzonder' gewone Berghemnaren. Met de sterk gedetailleerde tekenkunsten wist cvdkarikatuur.nl al vele mensen te vereeuwigen in een kleurrijke karikatuur. Deze karikatuur is natuurlijk Willie Gremmen. Hij is bekend van DE Adjudanten, zeskamp van de KPJ,

Predbant, Stichting Berghem tegen kanker, 'De Grem' en hij tennist graag. Dit zie je terug met de attributen in deze prachtige karaktatuur!

 

De complimenten gaan weer uit naar cvdkarikatuur.nl!

Er worden 4 tekeningen gemaakt. De eerste meestal zonder haren, dan met haren, de derde met attributen en tot slot wordt de laatste, echte en gekleurde karikatuur geplaatst. Jullie kunnen raden welke BB (Bekende Berghemnaar)-er het is! 

karikatuur20akarikatuur20bkarikatuur20ckarikatuur20d

.....

Hier zijn alle Mooi Berghem karikaturen, een bont gezelschap!

mbkarikatuur2dmbkarikatuur1dmbkarikatuur3dkarikatuur4dklaarkarikatuur05dkarikatuur6dkarikatuur07dkarikatuur08d

karikatuur9dkarikatuur10dkarikatuur11dkarikatuur12d

karikatuur13dkarikatuur14dkarikatuur15dkarikatuur16d

karikatuur17dkarikatuur18dkarikatuur19d

cvdkarikatuur.nl maakt vanaf nu maandelijkse een karikatuur voor Mooi Berghem. Ze maakt prachtige tekeningen en karikturen op papier, op doek of digitaal. Karikatuur als het ideale cadeau voor afscheid collega, jubileum of voor een jarige. Ook maakt ze schitterrende portrettekeningen!

Meer informatie op www.cvdkarikatuur.nl of www.portrettekeningen.nl

carrolien