• kerstboomverbranding2018
  • mb 2019
  • 2017winter06
  • 2017winter03
  • 2017winter05
  • 2017winter01
  • zonondergang02

Kids of The 80's, back to The Roots

Zaterdag 16 februari gaat De Roots in Berghem terug in de tijd en wel naar: The 80's! Voetjes van de vloer op al jouw hits uit de jaren 80! Met clips, danseressen, lightshow, gastoptredens en meer met uiteraard fantastiche DJ's die al jouw nummers aan elkaar mixen. Beenwarmers mogen weer, voor 1 avond dan!

Body Healing by Karin opent deuren van nieuwe sfeervolle massagepraktijk

Een jaar lang waren de klanten welkom in haar tijdelijke praktijkruimte maar nu is het dan eindelijk zo ver. Na ruim een jaar hard werken, kan Karin van Vliet haar klanten verwelkomen in haar nieuwe zeer sfeervolle praktijkruimte aan de Julianastraat 22 A te Berghem. De praktijk ruimte is met de keuze van de materialen en kleuren zeer sfeervol geworden. Het was de bedoeling een Zen-sfeer te creëren waarin de klant helemaal tot rust komt, dit is zeer zeker gelukt. Karin is dan ook erg zeer tevreden op het eindresultaat. Inmiddels heeft Karin met trots haar eerste klanten mogen verwelkomen.

Oude blauwe munten 'De Berchplaets' straks niet meer geldig!

Alwin van Dijk heeft in september afscheid genomen van de Berchplaets. Al jarenlang hanteerde familie van Dijk de blauwe "horeca-van Dijk munten". De blauwe munten kon je vanaf september verzilveren bij cafe-zaal Tante Toetje. Daar komt nu een einde aan. Heb jij nog blauwe munten liggen, dan kun je ze tot en met de carnaval 2019 nog verzilveren bij Tante Toetje! 

Daverend succes rock and roll-middag bij cafe-zaal Tante Toetje

Het was zondagmiddag een daverend succes met de rock and roll-middag bij cafe-zaal Tante Toetje. Meer dan 100 rock and roll-liefhebbers genoten van de mooie muziek uit jaren '70 en '80. De band The Rocking Coasters bracht deze middag afwisselend bekende 'gouwe ouwe' nummers tot leven en dit betekende dat de dansvloer de hele tijd vol stond! Alwin van Dijk is hier 1,5 jaar geleden mee