• hersfst2018top02
  • hersfst2018top01
  • 2016herfst10
  • karikaturennr13tot16
  • 2017herfstpaddenstoelen03
  • 2016herfst04
  • 2016herfst08

Winterwonderland bij de Foodloods, de beste voorbereiding op de feestdagen

Voor alle ondernemers uit de regio organiseert de Food Loods op 23 en 24 november a.s. winterwonderland met meerdere Bèrgse en Osse ondernemers. Goed voorbereiden op de mooiste tijd van het jaar, Food Loods helpt je daar uitstekend bij. Voor iedereen die ons nog niet kent: Food Loods is een groothandel met een breed assortiment vis/vlees, wijn, bier en keukengerei. De Food Loods is toegankelijk voor iedereen met een inschrijving bij de kamer van koophandel. U kunt online een klantenpas aanvragen of bij ons in de winkel. Ook tijdens het winterwonderland evenement liggen de inschrijfformulieren klaar. De bedrijven die deelnemen aan Winterwonderland zijn:

Open dagen bij 40-jarige Buts Meulepas B.V.

Het is inmiddels alweer 40 jaar geleden dat Wim Buts en Wim Meulepas zijn gestart met Buts Meulepas B.V. Het is niet meer weg te denken onder agrariërs, loonbedrijven, hoveniers of partikulieren. Het is ook het bedrijf van Berghemnaar Willie Gremmen, die onlangs hier zijn 37 jaar aantikte. Buts Meulepas B.V. levert produkten voor professioneel en partikulier gebruik voor tuin,park en landbouw.

3 KNOTSGEKKE DAGEN BIJ PEBBELS BABY EN KIDS.

Het is weer zover, 3 knotsgekke dagen bij alle filialen van Pebbels Baby en Kids (Schaijk, Geffen en Berghem). Gisteren begonnen ze al met maar liefst 30% korting, vandaag donderdag 15 november gelden er kortingen van 35% en morgen, op crazydriday 16 november maar liefst 40% korting.  Oh ja, en om iedereen de kans te geven hiervan te profiteren zijn ze op vrijdag extra lang open van 08.30 - 20.30 uur. Tijdens alle 3 de dagen profiteer je bovendien in de outlet in Berghem van 75% korting op alle wintercollectie 2017 (jeans uitgezonderd).  In de winkels hangt uiteraard de huidige wintercollectie van 2018

Brinic Toys helpt Sinterklaas aan speelgoed!

Nu Sinterklaas weer bijna in het land is, moeten alle pieten wel weer heel hard gaan werken om de schoentjes van de kinderen gevuld te krijgen. Ook het inpakken voor pakjesavond is in volle gang. Natuurlijk kan Sinterklaas niet alles kopen en laten inpakken. Mocht u daarom nog speelgoed nodig hebben, dan kunt u dit gewoon in Berghem kopen! Vanachter de computer….lekker thuis bij de open haard. Voor alle inwoners in Berghem worden tijdens de Sinterklaas periode de verzendkosten retour gestort voor bestellingen onder de 50 euro. Daarboven is het altijd gratis verzenden.