• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Buurkracht-team Berghem-Noord kiest voor Solar Concept zonnepanelen

In een volle zaal in gemeenschapshuis De Berchplaets heeft buurkracht-team Berghem-Noord bekend gemaakt wie de leverancier wordt. In eerste instantie was het woord aan Mark van het Hof, projectmanager Energietransitie van de gemeente Oss. Hij vertelde over de duurzaamheid en de toekomst van de energie. Vervolgens legde de voorzitter Frans Verbon van het buurkracht-team uit waarom de keuze is gevallen op Solar Concept zonnepanelen uit Schaijk. Solar Concept is opgericht in 2010, toen stond zonne-energie

nog in de kinderschoenen. Ze zijn gegroeid tot een gerespecteerd zonne-energiebedrijf. Ze hebben inmiddels al 3750 installaties achter de rug, waarvan de laatste tijd zo'n 250 installaties in Berghem zijn geinstalleerd. Dat betekent maar liefst dat er meer dan 30.000 zonnepanelen verkocht zijn.

Buurkracht-team Berghem-Noord heeft met Solar Concept een betrouwbare bedrijjf gevonden en een bedrijf die de totale installatie en nazorg aanbiedt. Daarbij werkt Solar Concept nauw samen met Solar Berghem, van Berghemnaar Wessel Dappers. Eigenaar Twan Geurts van Kessel presenteerde een aantrekkelijk aanbod en lichtte het ruimschoots toe. Vervolgens kwamen er vele vragen vanuit de zaal.

Vele belangestellenden hebben zich inmiddels al ingeschreven. Voor degene die niet bij deze bijeenkomst konden zijn, maar wel interesse hebben, kunnnen een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan krijgt u de presentatie van 19 september met nadere informatie en de aanbieding toegestuurd. Dat geldt voor heel Berghem, iedereen kan mee profiteren van dit aanbod!

Buurkracht Berghem-Noord kan terugkijken op een geslaagde zonnepanelen-actie. Zij hebben vrijwillig hun energie in een duurzaam project in Berghem gestopt!

Andere artikelen:

PROGRAMMA ZONNEPANELEN-ACTIE BERGHEM-NOORD OP 19 SEPTEMBER IS BEKEND

BUURKRACHT BERGHEM-NOORD BRENGT HERINNERINGSKAART ROND VOOR ZONNEPANELEN-ACTIE!

HEEL BERGHEM KAN MEE PROFITEREN VAN ZONNEPANELEN-ACTIE BERGHEM-NOORD

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ZONNEPANELEN-ACTIE BERGHEM-NOORD?

START RONDBRENGEN INTRODUCTIEBRIEF VOOR ZONNEPANELEN-ACTIE BERGHEM-NOORD

- ZONNEPANELEN MET INKOOPVOORDEEL BIJ NIEUWE BUURKRACHTTEAM BERGHEM NOORD, DOE JE MEE?

NIEUWE BUURKRACHTTEAM BERGHEM NOORD MAAKT ZICH STERK VOOR AANTREKKELIJK ZONNEPANELENAANBOD

buurkracht19sept02

Foto www.duurzaamoss.nl

buurkrachtteamfototeam

buurkrachtberghemnoordlogo