• toplente06
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Fantastisch jubileumweekend voor kinderboerderij De Beestenbergh in Berghem

Het was een fantastisch jubileumweekend voor kinderboerderij De Beestenbergh in Berghem. Zij bestaan 25 jaar en dit gingen ze afgelopen weekend vieren. Vrijdag 24 mei hadden ze een receptie voor alle vrijwilligers, oud-vrijwilligers, sponsoren en vrienden van de kinderboerderij. Op zaterdag 25 mei was er een uitje voor alle vrijwilligers met aansluitend een warm buffet, prima verzorgd door BMP-catering.

Tweede pinksterdag Fietstocht Centrumknollen, iedereen welkom

Het carnavalsseizoen 2018-2019 is alweer bijna ten einde. Zoals het inmiddels een echte traditie is geworden, sluiten we dit jaar in stijl af met onze jaarlijkse Fietstocht ! Zoals gewoonlijk vindt deze weer plaats op TWEEDE PINKSTERDAG , wat dit jaar valt op maandag 10 juni a.s. Zoals altijd brengt de route ons langs de mooiste plekjes van Berghem en omgeving. Uiteraard dienen bij de posten onderweg weer enkele

Bostival mix van muziek, theater, toneel, poëzie, beeldende kunst en proeverijen.

Op zondag 26 mei vindt de eerste editie van BOSTIVAL plaats. Bostival is prachtige mix van muziek, theater, toneel, poëzie, beeldende kunst en proeverijen. Alle zintuigen zullen stevig geprikkeld gaan worden. De bezoekers, groot en klein, gaan een gezellige laagdrempelige dag ervaren, waarbij ontspannen en lekker genieten centraal staan. Voorstellingen, acts, voordrachten, liederen en verschillende beeldende kunstuitingen gaan in harmonie met elkaar en met de omgeving: het sfeervolle Hoessenbosch in Berghem.

Honderden studenten testen extreemzuinige voertuigen in Berghem

Het was vanmiddag druk op Circuit Park Berghem. Honderden Europese studenten maken zich op Shell Eco-marathon Challenger Event, een van ‘s werelds meest uitdagende studentenwedstrijden. Scholieren en technische studenten brengen de theorie in praktijk door extreemzuinige voertuigen te ontwerpen, bouwen en besturen. De winnaar is het team dat het verst rijdt op het equivalent van 1 kWh of 1 liter brandstof.