• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Ontmoeting lotgenoten NAH verplaatst van Berchplaets naar boer Bart

Er is inmiddels al twee keer een geslaagde ontmoeting georganiseerd voor lotgenoten met Niet Aangeboren Hersenletsel. Deze ontmoetingen waren in de Berchplaets in Berghem. Tijdens de 2e ontmoeting werd geopperd om een keer iets actiefs te organiseren. Dat idee is meteen tot uitvoerig gebracht. Op maandag 2 augustus is de meeting gepland bij boer Bart op de Burgemeester van Erpstraat 80 in Berghem. Jeu des boeles staat dan op de planning.

Berghemse ondernemer zamelt statiegeld petflessen in voor Elzeneindhuis

De Berghemse horecaondernemer Rene van Schaijk speelt op een mooie manier in op de inzameling van statiegeld petflessen. Sinds kort heeft hij speciale inzamelcontainers bij cafetaria Elzenburg geplaatst waarmee hij hoopt een leuke bijdrage te kunnen leveren aan het SlowCare Elzeneindhuis. Het Elzeneindhuis is een bijzondere, kleinschalige woon- en dagbestedingsplek voor mensen met een (ernstige)meervoudige beperking. Midden in de samenleving, in een prachtige groene woonwijk.

Diefstal metalen hekwerken treft Berghem Sport

In het afgelopen weekend van 24/25 juli zijn er op sportpark de Koppelsteeg 5 metalen hekwerken langs een kunstgrasveld losgemaakt en gestolen.  De metalen hekwerken zijn gemiddeld 2 meter lang en laten nu een gapend gat langs het veld achter. Van de diefstal die maandagochtend werd ontdekt is aangifte gedaan. Bij Berghem Sport is men verbijsterd en noemt het ongekend en te bizar voor woorden dat zoiets bij mensen opkomt.

Heeft er iemand een 'pandora armband' gevonden in Berghem?

Heeft er iemand een 'pandora armband' gevonden? Veel emotionele waarde zijn aan deze armband verbonden. Bedels van de overleden oma zitten er namelijk aan vast. Echt een duidelijke foto heeft Ilse Boeijen helaas niet. De dochter is het na alle waarschijnlijkheid op de