• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mooi Berghem karikatuur nr 19 is klaar, het is natuurlijk Henk Boeijen!

De 4e tekening van Mooi Berghem karikatuur nummer 19 is geplaatst. Het is natuurlijk Henk Boeijen!  Henk is jaren actief geweest als trouwambtenaar en heeft meer dan 1000 stelletje getrouwd. Hij heeft ook een lintje en 'Bruisende Bergse' gekregen. Hij zette zich in voor de 10 van Berghem, TV Berghem, 'uit 't fotoalbum van..." met De Wilbertkoerier

en bij Berghem.nl is hij nog steeds actief. Is die karikatuur niet mooi geworden?

 

De laatste was 'mister' Hoessenbosfestival Cor Strijbosch. Die is toegevoegd aan de gallerij. Randy Voet, Johnny Ulijn, Jasper dun Urste, Harold Mazen, Frank van Duijnhoven, Marian van Zutphen, Gertjan van Dijk, Hennie Bloem en Lester Veerman gingen hem al voor. De MB Karikatuur gallerij is onderaan aan de linkerkant van deze site geplaatst.

De complimenten gaan weer uit naar cvdkarikatuur.nl!

Er worden 4 tekeningen gemaakt. De eerste meestal zonder haren, dan met haren, de derde met attributen en tot slot wordt de laatste, echte en gekleurde karikatuur geplaatst. Jullie kunnen raden welke BB (Bekende Berghemnaar)-er het is! 

karikatuur19akarikatuur19bkarikatuur19ckarikatuur19d

.....

Hier zijn alle Mooi Berghem karikaturen, een bont gezelschap!

mbkarikatuur2dmbkarikatuur1dmbkarikatuur3dkarikatuur4dklaarkarikatuur05dkarikatuur6dkarikatuur07dkarikatuur08d

karikatuur9dkarikatuur10dkarikatuur11dkarikatuur12d

karikatuur13dkarikatuur14dkarikatuur15dkarikatuur16d

karikatuur17dkarikatuur18d

cvdkarikatuur.nl maakt vanaf nu maandelijkse een karikatuur voor Mooi Berghem. Ze maakt prachtige tekeningen en karikturen op papier, op doek of digitaal. Karikatuur als het ideale cadeau voor afscheid collega, jubileum of voor een jarige. Ook maakt ze schitterrende portrettekeningen!

Meer informatie op www.cvdkarikatuur.nl of www.portrettekeningen.nl

carrolien