• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

24e editie 'Wiste gê dè?' met dat er een huurderscomité Berghs Verzet is opgericht?

De rubriek 'Wist u dat?' in het oude en lokale blaadje 't Trefpunt wil Mooi Berghem nieuw leven inblazen met Wiste gê dè? In deze 24e editie lees je over dat er een huurderscomité Berghs Verzet is opgericht, dat er op de Berghemse kermis weer een feesttent komt te staan en dat er workshops 'Geocache maken' gegeven gaan worden in bar-saloon 'de Zwarte Wolk' in Berghem? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.

23e editie 'Wiste gê dè?' met dat de Berghemse ondernemer van het jaar pas 50 jaar is?

De rubriek 'Wist u dat?' in het oude en lokale blaadje 't Trefpunt wil Mooi Berghem nieuw leven inblazen met Wiste gê dè? In deze 23e editie lees je over dat de Berghemse ondernemer van het jaar Harm Theunisse pas 50 jaar is en vandaag Abraham ziet, dat er 3 bomen op het grasveld van het Meester Gielenplein gekapt moeten worden en dat er klachten binnen kwamen over de hondenuitlaatterreinen aan de Wilhelminasingel en Clausstraat? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.

22e editie 'Wiste gê dè?' met dat Berghemse Tina Vogels geslaagd is voor counselor in de verslavingskunde?

De rubriek 'Wist u dat?' in het oude en lokale blaadje 't Trefpunt wil Mooi Berghem nieuw leven inblazen met Wiste gê dè? In deze 22e editie lees je over dat Berghemse Tina Vogels geslaagd is voor counselor in de verslavingskunde, dat de oud-locatiemanager van de Berchplaets Maria gesignaleerd is in het dorpshuis en dat de produktie van het kunstwerk Zicht op Berghem is gestart? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.

21e editie 'Wiste gê dè?' met dat er een kunstwerk is gestolen in Berghem?

De rubriek 'Wist u dat?' in het oude en lokale blaadje 't Trefpunt wil Mooi Berghem nieuw leven inblazen met Wiste gê dè? In deze 21e editie lees je over dat er vorige week een kunstwerk is gestolen in Berghem, dat Ondernemers Vereniging Berghem twee nieuwe bestuursleden heeft en dat de nieuwe trainingsruimte van FysioFit in het oude klooster al open is? Wil jij meer 'weetjes' zien, klik dan maar verder.