• winter2019mij
  • winter2019roots
  • winter2019gemeentehuis
  • 2017winter03
  • 2017winter05
  • 2017winter01
  • zonondergang02

D'n Bèrgse wielerronde 22 april 2019 (tweede paasdag)

D’n Bèrgse wielerronde koerst op tweede paasdag weer door de straten van Berghem. En dat parcours is er niet alleen voor de jeugdige wielrenners, maar ook voor alle jeugd die graag op een echt parcours wil fietsen. Meld je nu aan voor deze leuke Dikke Bandenrace. Vanaf 9.45 uur wordt er gefietst in 7 categorieën om de hoogste podiumplaatsen. Rond 11.30 uur starten de Dikke Bandenracers. Deze race is bestemd voor alle jeugd van 7-12 jaar met liefhebberij voor fietsen. Dat is bijzonder mooie belevenis voor kinderen, omdat ze met hun eigen fiets op een echt wielerparcours mogen fietsen.

Nieuw Zevenbergen maakt zich op voor DMX-Zuid wedstrijden

We krijgen eindelijk beter weer en dinsdag gaat Nieuw Zevenbergen de banen weer klaar maken zodat ze woensdag 20 maart weer open kunnen. De grote baan en de piwibaan op het Berghemse motorcrosspark zullen dan geopend zijn. Zaterdag 23 maart is het gesloten om te trainen in verband met de voorbereidingen van de DMX-Zuid wedstrijden die op zondag 24 maart op de planning staan.

Sportieve kans! Maak kennis met tennis bij LTC Rackets

Op zoek naar een leuke sport, of zou je wel eens met je vrienden mee willen tennissen zonder direct lid te worden van een tennisclub? LTC Rackets biedt je de mogelijkheid om 8 weken lang tennis te spelen op ons gezellige tennispark. Met vriend(en), kennissen of met je eigen partner. Je zit nergens aan vast maar hebt wel alle kans om te kijken of jij die klik hebt met de tennissport. Deze kennismaking is geldig voor zowel jeugd als volwassen.

Taekyon Berghem pakt weer enkele prijzen in Zeewolde!

Gisteren was in Zeewolde de jaarlijkse Flevo Taekwondo Cup. Dit toernooi met deelnemers vanuit het hele land was een erg leuk toernooi. Er kon gestreden worden op de nderdelen tuls en sparren. Vanuit Taekyon Berghem nam een klein aantal deelnemers mee die ook nog eens goede resultaten wisten te boeken.  Op het onderdeel tuls werd door Benthe Matthieu een mooie 2e prijs gepakt, en op het onderdeel sparren werden de volgende prijzen behaald: Niek Landman een 3e prijs en Benthe Matthieu wist een mooie 2e prijs mee te nemen. Van harte gefelcitieerd met deze mooie prestatie.