• lente2018piekenhoef01
  • karikaturennr9tot12
  • lente2018piekenhoef02
  • karikaturen1e42017
  • regenboog
  • karikatuurversie2totnr8
  • 2017lente03

Twee maal goud voor Anne Knijnenburg bij NK atletiek

Tijdens het NK atletiek voor junioren in Emmeloord heeft Anne Knijnenburg uit Berghem zaterdag op de 800 meter de gouden plak gewonnen. Na een harde race waarin Anne veel kopwerk deed, was ze in de eindsprint te snel voor de nummer 2. De rest lag wat verder achter. Anne plaatste zich vrijdag al voor de finale door eerste te worden in de series. De overwinning is een mooie opsteker voor Anne die een teleurstellend winterseizoen beleefde.

WTC Berghem fietst 550 kilometer en haalt 1000 euro op voor Hoessenbosch

WTC Berghem fietste afgelopen dagen maar liefst 550 kilometer voor openluchttheater Hoessenbosch. Daarmee hebben zij een geweldig bedrag bij elkaar gefietst. Want met maar liefst 1000 euro kan het theater flink aan de slag. Zij zullen dit geld gebruiken om meer sfeer te verzorgen voor leden en bezoekers in en rondom het gebouw. Gisteravond werden de sportieve renners dan ook feestelijk binnengehaald. De aanwezige broodjes,pasta en shoarma vonden gretig aftrek na deze knappe prestatie!

Berghem Sport na zinderende finale, na 6 jaar weer terug in de 2e klasse

Berghem Sport heeft na een zinderende finale de 2e klasse behaald. De wedstrijd begon sfeervol op het drukke sportpark D'n Heuvel in Schaijk. Supporters van DAW lieten zien dat hun kleur oranje was. De supporters van Berghem Sport reageerde daarop met grote blauw-gele flakkels. De toon was gezet! Berghem Sport en DAW waren in het begin aan elkaar gewaagd, maar al vroeg in de wedstrijd kwam Berghem Sport voor. In de 16e minuut wist Jan Verhoeven raak te schieten in een scrimmage waar Berghem Sport wel drie keer mocht proberen. De zet was toen aan de thuisploeg en wisten net voor de rust gelijk te maken. Mark Megens kopte mooi raak. Aanvoerder Dave Ekelens raakte geblesseerd en werd vervangen door A-junior Wessel Theunisse.

Vooruitblik competitie-einde zomeravondvoetbal in Berghem

Met nog 3 speelronden en een inhaalavond te gaan nadert het einde van de competitie! Tijd om een aantal scenario's op een rijtje te zetten. In de Eerste Divisie lijkt het zo goed als zeker te zijn dat FC Loco Willy's het kampioenschap weer op het palmares bij kan schrijven. Met één wedstrijd minder dan de overige 4 teams beschikken ze nog altijd over een ongeslagen status. Mochten ze toch nog punten laten liggen, in bijvoorbeeld de wedstrijd tegen de grootste concurrent en promovendus HBSS, dan liggen