• zomer2018top03
  • zomer2018top01
  • zomer2018top02
  • zomertop08
  • regenboog
  • zomertop06
  • zonondergang02

EHBO-Cursus in Berghem op 4 september 2018

De EHBO-vereniging is jaarlijks aanwezig bij circa 60 activiteiten in Berghem. Om deze activiteiten steeds te kunnen blijven bezetten hebben we natuurlijk ook nieuwe leden/vrijwilligers nodig. Grijp nu uw kans als je nog niet in het bezit bent van een EHBO diploma! Op dinsdag 4 september 2108 start een nieuwe cursus EHBO om 19.30 uur en zal 2 uur duren. De kosten voor deze cursus zijn €150 (inclusief het cursusboek en het examen).  Raadpleeg uw zorgverzekeraar omdat in de meeste gevallen de EHBO-cursus en AED-cursus volledig vergoed worden.

Bietenbouwers organiseert een speciale Puzzelfietstocht op 1 juli

In het kader van het 55ste jubileumjaar organiseert cv de bietenbouwers op zondag 1 juli een puzzelfietstocht met o.a. een foto speurtocht; een in te vullen vragen-quiz; en een vijftal behendigheidsspelletjes, wie deze dire onderdelen het snelst oplost kan een mooie prijs tegemoet zien. Onderweg worden enkele versnaperingen aangeboden. Cv de Bietenbouwers nodigt en daagt een ieder uit om aan deze gezellige combinatie fietstocht voor het hele gezin deel te nemen. Aansluitend kan men deelnamen een BBQ, in samenwerking met Fam.van Dijk en Silly's. 

Met de fiets naar het theater: een mooi dagje uit!

Op zondag 1 juli om 15.00 uur spelen de slagwerkgroep en de harmonie van Muziekvereniging Concordia samen met theaterschool T'eXtpierement het theaterconcert "De Indiaan in de Kast". Zoals eerdere samenwerkingen wordt het een voorstelling om niet te missen! De voorstelling vindt plaats in Cultureel Centrum Nesterlé in Nistelrode. Het belooft mooi weer te worden op 1 juli. Daarom heeft Concordia 4 verschillende fietsroutes uitgestippeld

Inschrijven tot 1 september voor Bergs Kampioenschap Fluitketelschuiven 'on ice'

Ter gelegenheid van het 55 jarig bestaan van carnavalsvereniging “CV De Bietenbouwers” wordt op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober 2018 in de Berchplaets te Berghem op ijscurlingbanen een "BERGS KAMPIOENSCHAP FLUITKETELSCHUIVEN' georganiseerd. Of je nou een Carnavalsclub , wagenbouwer, ondernemer, sportclub zoals voetbal- , tennis-, fiets-handbal-, biljart-, darts-, schiet-, kaartclub, of gewoon een buurt- of vriendenteam bent, iedereen is harte welkom en kan zich inschrijven.Voor de winnaar(s) is er eeuwige roem en er zijn een paar leuke prijzen te verdienen.