• kerstboomverbranding2018
  • mb 2019
  • 2017winter06
  • 2017winter03
  • 2017winter05
  • 2017winter01
  • zonondergang02

'Vrouwen op bestelling', zet maar alvast in je agenda!

Toneelvereniging Amicitia is begonnen aan theaterseizoen 2018-2019. Met een nieuwe regisseur, 11 nieuwe en 3 "oud" leden wordt het stuk "Vrouwen Op Bestelling" op de planken gebracht. Het is een klucht in 4 bedrijven geschreven door Astrid de Haan en Jan Tol. Regisseur Joris Brukx heeft de rollen verdeeld en de spelers zijn zich in hun rol aan het inleven.

Uitnodiging Bietenbouwers `Tuureindse Zondaggemerrege`

Op 27 januari organiseren de Bietenbouwers vanaf 11.00 uur in de Berchplaats weer de tuureindse zondaggemerrege in samenwerking met dansclub de Beatyes. De dansgroepen van Dansclub BeatYes willen zich presenteren met hun nieuwe GARDE- EN SHOWDANSEN, waarmee zij al diverse prijzen op de toernooien hebben behaald. Ook zal de scheiding plaatsvinden van het Boerenbruidspaar 2018 en de VERLOVING van het NIEUWE BOERENBRUIDSPAAR, dat op carnavalsdinsdag 2019 in de Boeren”on”echt wordt verbonden.

Teams Van Buul-van Orsouw en van Herpen-van Deutekom winnen C.V. `t Kûmt Wel Goet darttoernooi

Vrijdagavond organiseerde C.V. `t Kûmt Wel Goet een groots darttoernooi bij Berghem Sport. Dit was de eerste activiteit die in het nieuwe clubhuis van Berghem Sport plaatsvond. Alle toernooiplaatsen waren bezet, er waren veel toeschouwers en het bier vloeide rijkelijk. De winnaarscompetitie werd gewonnen door 'De Hertjes'. Dit team werd gevormd door Glenn van Buul en Bram van Orsouw. De finale van het schaduwtoernooi werd gewonnen door team 'Niet te pijlen' bestaande uit Donny van Herpen en

V.d. Camp Oss sloopt 55jaar oude kleedkamers Berghem Sport

Maandagmiddag werd op de Koppelsteeg bij Berghem Sport een begin gemaakt met de sloop van de kleedkamers. Vandaag was het zover voor het grote werk. De kleedkamer van het 1e werd als 1e gesloopt! In 1964 opende Berghem Sport het sportpark aan de Osseweg en werd volop gebruik gemaakt van de kleedkamers. In 2005 werden de kleedkamers door de groei van Berghem, verbouwd en vergroot. Er kwamen kleedkamers bij en voor de kleedkamers werd een gang gecreëerd. In 55 jaar tijd hebben inmiddels wel duizenden en duizenden voetballers gebruik gemaakt van deze kleedkamers.