• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghem is een nieuwe praktijk rijker, Labody voor uiteenlopende klachten!

Berghem is een nieuwe praktijk rijker! Sinds kort heeft Kristen Willemsen haar praktijk Labody gevestigd in Berghem. Ze is hormoon- en lifestyle coach en helpt mensen met hormonale klachten zoals overgangsklachten met onder anders opvliegers, niet kunnen afvallen, migraine, enz. Ze wil zichzelf en haar praktijk graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Kristen Willemsen en ik ben hormoon- en lifestyle coach. Ik heb een grote passie voor gezondheid, deze komt voort uit mijn eigen medische geschiedenis. Ik heb kanker gehad en ben tijdens mijn behandeling bijna 30 kg aangekomen. Na deze behandeling zat ik tijdelijk in de overgang, kon ik niet afvallen, was ik extreem vermoeid en had ik ernstige neuropathie.

Artsen en diëtisten konden me niet verder helpen en dus ben ik verder gaan kijken. Ik besloot een studie te doen naar hormonen en vond daar mijn sleutel. Ik ben ondertussen al 15 kg kwijt, mijn neuropathie is verdwenen en ben niet meer moe. Over blessings gesproken! Ik gun iedereen een vitaal en gelukkig leven en om mijn kennis en kunde te verspreiden en er anderen mee te helpen, ben ik mijn eigen praktijk gestart.

Ik run een praktijk waarin ik mensen van hun hormonale klachten af help. Deze klachten zijn erg uiteenlopend, maar de meest voorkomende zijn: overgangsklachten, niet kunnen afvallen, migraine, eczeem en acné, vermoeidheid, haaruitval, maag- of darmproblematiek, diabetes type 2 enz. Cliënten komen binnen met hun klachten en na zo'n 3-5 consulten waarin we aan de slag gaan met de gehele leefstijl (voeding, beweging en ontspanning) zijn ze van hun klachten af. Ik heb al heel wat mensen van deze klachten af mogen helpen in mijn praktijk die gevestigd is in de Hoessenboslaan, meer informatie kunt u vinden op mijn website: www.labody.nl

labodykristen2019