• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Start verkoop nieuwe woningen in de Piekenhoef Berghem

Op vrijdag 25 november gaat een grote diversiteit aan nieuwe woningen in de Piekenhoef Berghem in verkoop. Van tweelaagse starterswoningen tot riante vrijstaande woningen en bungalows. Van de in totaal zo’n vijftigtal nieuwe huizen zijn brochures beschikbaar met artist impressions, plattegronden en prijslijsten. Geïnteresseerden zijn van harte welkom vanaf 17.00 uur in Fonkeling de Tweede stroming aan

het Knolgroenveld 1 in de Piekenhoef om brochures op te halen, en vragen te stellen aan de makelaars.

Veel keuze
De nieuwe woningen komen aan het Bospark, Speenkruid, de Piekenhoefstraat en het Havikskruid. “We hebben er bewust voor gekozen om binnen het relatief kleine aantal woningen een grote diversiteit aan mogelijkheden te ontwikkelen”, legt Wim Muller namens de bouwcombinatie uit. “Beduidend meer dan elders zien we dat bewoners hier doorstromen van een starterswoning naar een tweekapper of vrijstaande woning. Maar ook bij mensen van buiten Berghem, en zelfs van ver buiten de gemeente Oss, is de wijk in trek. Met dit diverse aanbod kunnen we zoveel mogelijk mensen bedienen die al een langere tijd wachten op nieuwbouw in de Piekenhoef.”

Veel ruimte
De populariteit is te danken aan de ruime opzet van de wijk terwijl het dorpse karakter goed is behouden. Bewoners profiteren van het vele groen in de buurt zelf en het prachtige natuurgebied Herperduin-Maashorst dat letterlijk naast de deur ligt. Wie moet forenzen, woont hier ook perfect, dankzij de gunstige ligging aan de uitvalswegen. En in de wijk kunnen kinderen naar school of naar de buitenschoolse opvang, er is een dierenkliniek en een fitnessplaza. Het vernieuwde stadshart van Berghem met supermarkten, apotheek, winkeltjes en nog veel meer zijn dichtbij.

Interieuradvies
Interieurstilist Sjack Esmyer woont met zijn vrouw en vier kinderen in de Piekenhoef: “Het klinkt misschien cliché maar voor ons komt alles hier perfect samen. De gezellige sfeer in de wijk, het groen en de voorzieningen om de hoek. Na de drukte op de zaak kom ik thuis in de rust. Gewoon fantastisch.” Op 25 november is Esmyer aanwezig om tips en tricks bij het inrichten van je huis te geven. Ze zijn ook terug te lezen in de magazines over de woningen. En wie dat wil, kan een afspraak maken om er later in zijn winkel aan de Kerkstraat over door te praten.

Meer weten?
In de Piekenhoef komen zo’n vijftig nieuwe woningen; van starterwoning tot riante vrijstaande woningen. Loop op 25 november tussen 17.00 en 18.30 uur binnen bij Fonkeling de Tweede stroming aan het Knolgroenveld 1 in de Piekenhoef voor de magazines met prijslijst, plattegronden en meer informatie over de mogelijkheden. Verkopende makelaars Van den Heuvel makelaars en Van der Krabben makelaardij zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

www.wonenindepiekenhoef.nl