• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Stop de inbreker en doe een woningcheck!

Voor veel Nederlanders staat de vakantie al weer voor de deur. Het is een feit dat het aantal inbraken tijdens de zomervakantie fors toenemen. U kunt verschillende maatregelen nemen om uw woning te beveiligen, zoals gecertificeerd en goed gemonteerd hang- en sluitwerk en een goede buitenverlichting. U heeft natuurlijk al sloten, maar zijn deze niet verouderd? Inbrekers worden steeds vindingrijker. Een verouderd slot is voor een inbreker vaak binnen een paar seconden te openen. Met deze vragen helpt een Politiekeurmerk-expert. Kijk naar het onderstaande filmpje om te zien wat een Politiekeurmerk-expert nog meer voor u kan betekenen.

Een expert:

- Adviseert over beveiliging.
- Loopt met u door uw woning om te bekijken welke verbeterpunten er zijn.
- Bekijkt met welke verbeterpunten u het PKVW-certificaat Beveiligde Woning behaalt.
- Kan uw woning beveiligen op het niveau van het PKVW-certificaat Beveiligde Woning (of het juiste hang- en sluitwerk leveren).
- Controleert woningen om te zien of ze in aanmerking komen voor het PKVW-certificaat Beveiligde Woning.
- Overhandigt het certificaat als de woning aan de eisen van het keurmerk voldoet.

Zo’n check van uw woning met een Politiekeurmerk-expert is makkelijker dan u denkt. U loopt samen door uw woning en kijkt door de ogen van de inbreker.
U bekijkt de sloten, de verlichting, de mogelijkheden om te klimmen en bij ramen te komen. De expert bespreekt met u wat u zelf kunt verbeteren en kan u specifieke preventietips geven.
Na het doorlopen van uw woning, ontvangt u een uitgebreid rapport, inclusief offerte.

De kosten voor een woningcheck zijn €29,95 inclusief btw. U mag kiezen of u de werkzaamheden zelf uitvoert of deze laat uitvoeren.
Laat u de offerte uitvoeren door ons bedrijf, dan komen de kosten van € 29,95 inclusief btw te vervallen.

Voor vragen of het maken van een afspraak mag u het volgende nummer bellen, 0412-76 10 12 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

timmerwerkenbanner mb