Nieuwbouw Euromeat begint aan de eindfase ruwbouw
De Berghemse ondernemer van het jaar 2014 Euromeat breidt fors uit. Vorige week is men begonnen aan de eindfase van de ruwbouw. De aannemer moet voor de bouwvak nog wat kleinere werkzaamheden uitvoeren. De vorm van het nieuwe gebouw ziet al indrukwekkend uit! Komende tijd worden er vloeren gelegd en kan men beginnen met de binnenafbouw. De start is al gemaakt met de koel- en vriesinstallatie.
Het huidige pand aan de Angelenweg in Oss met 500m2 werkruimte is na 8 jaar te klein en wordt fors vergroot naar 2000m2. Ronnie en Marlou Jongenelen laten een nieuw koel-, vries en opslagruimte bijbouwen. Ook breiden ze de slagerij uit. Daarnaast komt een afhaalcentrum voor horecaondernemers waarin verse produkten te zien zijn met een kookeiland en zitgedeeltes om workshops en demonstraties te geven. Hier kunnen zij de horecaondernemers ontvangen.Ronnie Jongenelen hoopt dat alles medio oktober 2016 klaar is.
Meer info over Euromeat: www.euromeatoss.nl
Vorige foto's uitbreiding: