• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Winnaars bekend na metamorfose Dierenartspraktijk Berghem

De Dierenartsenpraktijk (DAP) Berghem beloont op 1 juli vier klanten voor hun ideeën voor de nieuwe inrichting van de wachtkamer. Dierenarts Emiel Brouwers: “De afgelopen periode heeft de praktijk een metamorfose ondergaan. We hebben via facebook onze klanten opgeroepen mee te denken. En dat heeft hele leuke reacties en ideeën opgeleverd.” Vier inzenders hebben met hun originele bijdrage een zorgpakket voor hun dier gewonnen. De prijswinnaars zijn uitgenodigd voor een feestelijke uitreiking om op 1 juli en een kijkje in de vernieuwde praktijk aan de Julianastraat 27 in Berghem.

Nieuw is bijvoorbeeld de entree van de praktijk. Geen balie meer, maar een ontvangstruimte en een praktijkassistente die je persoonlijk welkom heet. “Dat is prettiger en informeler,” zegt Emiel Brouwers. “In de ruime wachtkamer hebben we een kattenboom (idee van de prijswinnaars!) gerealiseerd, waarop eigenaren het mandje met hun kat kunnen plaatsen. Dat wordt door zowel de beestjes als hun baasje zeer gewaardeerd! En voor de honden zijn er aparte ‘loungeplekken’. Die scheiding geeft veel rust.” Tijdens het bezoek aan de praktijk kunnen wachtende eigenaren gebruik maken van gratis wifi en de tafel waaraan je rustig kunt lezen of zelfs kunt werken.

Aandacht en warmte voor mens en dier
Ook de behandelruimten in de praktijk zijn aangepakt. Meer en professioneel ingerichte spreekkamers, ook voor ingrijpende behandelingen. Emiel Brouwers: “We zijn toch een ziekenhuis voor dieren en dat betekent emoties. Vaak kunnen we de dieren helpen en weer gezond maken. Maar het gebeurt ook dat mensen afscheid moeten nemen van hun geliefde dier waaraan ze zo gehecht zijn. Daar hebben we aandacht voor en daarom vinden wij het belangrijk dat zowel mens als dier zich, ondanks emoties en stress, op hun gemak voelen in onze praktijk. Om dat te bereiken, bieden we de nodige ruimte en rust” Mede om die reden zijn de spreekkamerdeuren geluid isolerend.

Het team van tien dierenartsen en zeven para-veterinaire assistentes is supertrots op de frisse en vriendelijke uitstraling van de praktijk en hoopt u binnenkort te begroeten in het vernieuwde pand.

Dierenartsenpraktijk “Berghem”
Julianastraat 27
5351 AL Berghem

Tel: 0412 - 40 14 14
Fax: 0412 - 40 27 13
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dapberghem.nl
FB: dierenartsenpraktijk berghem