• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuw bedrijf in logistieke optimalisatie in Berghem gestart

Begin 2016 is Bas Timmers met zijn nieuwe onderneming begonnen: Timmers Logistiek Projectmanagement BV. Zijn bedrijf, die opereert vanuit Berghem, richt zich op de logistiek, kranen en transport in de wereld van bouw en industrie. Er is een uitdagende markt voor, om de samenwerking tussen verschillende partijen in een project vlekkeloos verlopen. Te beginnen met het kweken van wederzijds vertrouwen binnen het team en het boetseren van

de diverse belangen tot een gezamenlijk doel. Dit doet Timmers Logistiek Projectmanagement zowel intern als extern.

Als deze basis staat, realiseren zij een kostenbesparing, een verhoogde werkvreugde en een verbeterde veiligheid. Het bedrijf staat voor objectief en onafhankelijk, kordaat en resultaatgericht.

Bas Timmers heeft twee decennia ervaring met kraanverhuur, speciaal transport, machineverplaatsingen en montage. In deze jaren heeft hij voldoende kennis vergaard en een groot netwerk opgebouwd om de meest complexe logistieke projecten te kunnen regisseren. Het doel voor Timmers Logistiek Projectmanagement is om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en samen te zorgen voor een integraal verdienmodel of kostenbesparing.

Timmers Logistieke Projectmanagement is regionaal en landelijk actief. Onlangs was Bas Timmers ook werkzaam geweest in Berghem. Een 60 meter Spierings-kraan gebruikt bij het bejaardenhuis de Wilberthof en immense prefab kelders geplaatst op de Piekenhoef.

Voor meer informatie of interesse verwijzen u door naar www.timmerslpm.nl

Regisseur van bouwlogistieke projecten op freelance basis

timmerslogo