• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Aanwinst voor Berghem, cafe Roots is klaar voor de opening!

Cafe Roots is klaar voor de opening! Dit weekend opende zij officieel het schitterende onderkomen. Naast het cafe, de proeverij, is de binnenplaats van bakkerij Boeijen is omgetoverd tot een grandcafe. De laatste werkzaamheden voor deze ruimtes zijn de afgelopen weken voltooid. Er is een moderne ballustrade geplaatst en de keuken is in werking gesteld. Met een likje verf en het poetswerk kunnen Frans en Joris trots kijken

naar hun prachtige zaak. Vrijdag 22 januari start het openingsweekend met radio Feelgood en vervolgens op zaterdag 23 januari de band Barracuda en zondag de bierproeverij. Alle dagen gratis entree!

Bij cafe Roots kun je terecht van een speciaal biertje, een mooie whiskey, een flesje wijn of gewoon een lekker bakkie koffie. In de zomer kun je alvast genieten op het zonnige terras. Bijna elke dag is cafe Roots open vanaf 11.00uur. Ook aan de hongerige mens is gedacht, van lekkere hapjes of een welverdiende maaltijd. Geen gedoe met voor- hoofd- en nagerechten, maar gewoon een goede hap eten. Vers gemaakte sate, heerlijke maaltijdsoepen, torenhoge hamburgers, elke keer weer wat anders. Na de carnaval wordt deze eigen kaart geserveerd. Tijdens de carnaval presenteert cafe Roots, "carnavalseten"!

Wat gaat Roots allemaal nog brengen?

In de gezellige zaal waar met regelmaat live-optredens zullen verzorgen van zowel bands als dj’s. Deze zaal is uiteraard ook te reserveren voor feesten en partijen, of voor een koffietafel of presentatie.
En wat dacht je van de maandelijkse pub-quiz, carnaval vieren, een speciaal bierdag, whisky proeverijen of gewoon lekker met vrienden aan de bar hangen onder het genot van een welverdiend biertje.

Kom aanstaande weekend maar eens kijken naar de nieuwe aanwinst voor Berghem, cafe Roots!

Meer info: www.cafe-roots.nl