• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Morgen kijk- en besteldag bij Bloem Berghem de vuurwerkspecialist in de regio!

Bloem Berghem biedt de grootste collectie vuurwerk in de regio met de scherpste prijzen!! Dit jaar Duits vuurwerk met Duitse prijzen! Je kunt zowel online bestellen als in de showroom en natuurlijk tijdens de losse verkoop zijn alle artikelen te koop. Bloem is al jaren gespecialiseerd op het gebied van vuurwerk met merken als Pro-line, Excellent, Asian style, enz. Er is voor ieder wat wils. Bloem Berghem de Vuurwerk specialist is al jaren een begrip in de omgeving niet alleen in vuurwerk, maar ook in andere

seizoens- artikelen zoals: kerstartikelen, carnaval, tuin en serre meubelen en feestartikelen.Zij staan bekend om hun goede prijs kwaliteits verhouding.

Voor ieder wat wils

bloemvuurwerkVoor het seizoen vuurwerk pakt Bloem Berghem helemaal uit met mega aanbiedingen en vele soorten artikelen zoals, solo thunder,asian thunders maar vooral het merk Pro-line. Met het grote assortiment wat Bloem voert tijdens dit seizoen is er voor iedereen wel iets leuks te krijgen. Je kunt op verschillende manieren bestellen en er voor zorgen dat je verzekerd bent van een leuk vuurwerk pakket.
Zo kun je online bestellen via www.bloem.bestelvuurwerk.nl dit kan nog tot 30 dec. of je levert een bestellijst in in de winkel de kun je inleveren voor de kerst. Tijdens de voorverkoop kun je profiteren van GRATIS VUURWERK bij je bestelling!

Openingstijden tijdens verkoopdagen
Tijdens de verkoopdagen voor het vuurwerk heeft het bedrijf ruime openingstijden zodat iedereen de kans heeft om nog een vuurwerkpakket te halen. 
Zondag 27 dec. is er een kijk- en besteldag zodat je nog op het laatste moment je bestellijst in kunt leveren. Van 12-17uur!
Dinsdag 29 dec. geopend van 08:00 -20:00 uur
Woensdag 30 dec. geopend van 08:00 - 20:00 uur
Donderdag 31 dec. geopend van 08:00 - 18:00 uur

Bloem Berghem
Pastoor van teteringstraat 1c
5351 en berghem
0412-402667
webshop vuurwerk: www.bloem.bestelvuurwerk.nl
website Bloem Berghem:www.bloemberghem.nl

BLOEM MB firework