• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

‘Diëtistenpraktijk Anna Hecheltjen’ opent haar deuren in IMRO-sana in Berghem

Sinds kort heeft ‘Diëtistenpraktijk Anna Hecheltjen’ haar deuren geopend in het Gezondheid- en Welzijncentrum IMRO-sana aan de Burgemeester van Erpstraat 4 in Berghem. Anna begeleidt mensen bij het veranderen van hun eet- en leefgewoonten. In haar diëtistenpraktijk staat gezonde voeding voorop. Soms is het volgen van een dieet noodzakelijk. Je kunt bij Anna onder meer terecht voor advies bij overgewicht, ondergewicht, diabetes, hart- en vaatziekten en prikkelbare darmen. Als natuurvoeding iets

voor jou is, kun je hier bij Anna voor kiezen. Voorop staat dat de adviezen en begeleiding aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

Voor een afspraak kun je zowel overdag als in de avond bij Anna terecht. Anna geeft ook kookworkshops en lezingen over voeding. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je Anna bereiken op 06-33091283.

Goed om te weten: Je bezoek aan de diëtist wordt vergoed. Diëtetiek (‘dieetadvisering’) zit namelijk in de basisverzekering. Vanuit de basisverzekering krijgt iedereen per jaar 3 uur dieetadvisering vergoed. Houd hierbij wel rekening met je jaarlijkse eigen risico.
Daarnaast kan het zo zijn dat je extra vergoeding krijgt vanuit je aanvullende verzekering.

Bij diabetes, COPD en hart- en vaatziekten worden je behandelkosten mogelijk vergoed vanuit het samenwerkingsverband waarbij Anna is aangesloten. In dat geval hoef je géén eigen risico te betalen.

Lekker eten en koken: www.facebook.com/AnnaVegetarischKoken
Handige tips en nieuwtjes: www.facebook.com/AleidGielisVoedingsadvies
Info over de diëtistenpraktijk: www.aleidgielisvoedingsadvies.nl

anna artikel