• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuw in Berghem, Nail Art by Karin!

Massage salon Body Healing by Karin is inmiddels een begrip in Berghem en omstreken. In mijn eigen massagesalon masseer ik dagelijks veel van mijn tevreden klanten. Naast het masseren heb ik ook altijd de passie gehad om nagelstyliste te worden vandaar dat ik dit jaar aan een opleiding begonnen ben. Eind december hoop ik mijn 2e opleiding af te ronden waarna ik me officieel nagelstyliste mag noemen. Je kunt bij mij terecht voor acrylnagels, french manicure en gellak.

Nu ik nog in opleiding ben zijn de kosten voor een nieuwe set acrylnagels € 15,-, bijwerken € 10,-. Verder werk ik met een stempelkaart, na 10 behandelingen krijg je 50% korting op de 1ste volgende behandeling. Draag je een nieuwe klant aan dan krijg je bij de volgende nabehandeling een kleinigheidje mee speciaal voor je nagels.

Voor een leuk kado is er ook altijd de kadobon van Body Healing by Karin. De bon verkrijgbaar in elk gewenste prijsklasse kan op aanvraag worden gemaakt voor heerlijke massage of nagelbehandeling.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie of wil je direct een afspraak maken, kijk dan op mijn Facebook pagina Nail Art by Karin of neem contact met me op.

Nail Art by Karin
Karin van vliet
Laanderhof 104 A, Berghem
tel: 0412 - 4038 58 of 06-54761428
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook mijn fb pagina Nail Art by Karin
of bezoek voor een heerlijke massage eens mijn website www.bodyhealingbykarin.nl

nailartbykarin