• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Ink of Magic, een goeie tattoo hoeft niet duur te zijn.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak opende Iwan Jasbinschek een klein jaartje geleden zijn eigen tattooshop in Berghem. Iwan werkt met de beste materialen en uiteraard met de benodigde vergunningen voor hygiënisch werken volgens de richtlijnen van de GGD. Om de laagdrempeligheid van zijn shop te onderstrepen heeft hij elke dindagavond vanaf 20.00 uur een inloop informatieavond. Deze avond kunt u zonder afspraak gezellig binnen komen wandelen om bijv. de studio te bekijken, voorbeeld boeken door te bladeren en of uw nieuwe tattoo te bespreken en een afspraak te maken. Op deze avond word er niet getatoeëerd !  Tattoo’s duur..? Niet bij Ink of Magic.

Wij hanteren geen dure stukprijzen of hoge uurtarieven zoals vele tattoo studio’s dat wel doen. Wij vragen €50 euro starttarief voor het eerste uur daarna komt er €20 per half uur bij. Dus zou u een naam van uw vader moeder zoon of dochter getatoeëerd willen hebben, dan bent u bij ons in de meeste gevallen met €50 klaar afhankelijk van de groote.

Wilt u toch iets groter hebben waar meerdere sessies voor nodig zijn, dan geven wij op het lage tarief die wij hanteren ook nog eens een korting, voor een sessie van 4 uur rekenen wij €150 per keer,  Of voor een sessie van 3 uur rekenen wij €112,50 per keer. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Check regelmatig onze facebookpagina, waar we bijvoorbeeld op dit moment 4 gratis tattoo's verloten t.w.v. €50 als je onder de likers.
https://www.facebook.com/inkofmagic

Voor meer info neem een kijkje op www.
ink-of-magic.nl
of loop gewoon een keertje binnen op de dinsdagavond, Saturnusstraat 11 berghem (ingang om de hoek)
Bellen kan natuurlijk ook , op 0630353129

P.s. Ben je jonger dan 18 jaar en je wilt een tattoo, neem dan je vader of moeder mee naar de studio. Ben je jonger dan 16 jaar en je wilt een tattoo, dan zal je bij ons moeten wachten tot je minimaal 16 jaar bent. Al mag het van de Nederlandse wet vanaf 14 jaar, wij vinden het niet verantwoord en doen het absoluut niet, en bij twijfel zullen wij om legitimatie vragen dus zorg dat u die bij heeft.