• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Ondernemersnetwerk Joost komt met bijzonder evenement voor ondernemers

joostnetwerktjoost netwerkt deelt kennis met ondernemers in een uniek kennisEVENT op 17 maart 2015. Ondernemersnetwerk joost verrast met een nieuw en bijzonder evenement waarbij alle ondernemers uit Oss en omgeving kunnen ontdekken wat de leden van joost aan kennis en expertise in huis hebben. Tijdens het joost netwerkt kennis event maakt u binnen korte tijd op een interactieve manier kennis met vele experts uit uw regio. U gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten en mogelijkheden voor nieuwe samenwerkingen!

Het joost kennisevent wordt een levendig geheel met zeer uiteenlopende bedrijfspresentaties, panel discussies, vraag en antwoord in quiz vorm en ronde tafelgesprekken. Daarnaast gaan originele workshops over diverse onderwerpen zorgen voor een onvergetelijk event. Vertegenwoordigd zijn onder meer specialisten op het gebied van sales, inkoop, financiele administratie, communicatie, welness, reizen, en wet- en regelgeving.

Er wordt door joost een open programma samengesteld waarbij de bezoeker volledig vrij is om zelf te bepalen wat hij wil zien, doen, horen, voelen of proeven. Daarnaast is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken!

Info Het joost kennisevent vindt plaats op 17 maart van 15.30 tot 21.00uur
Locatie: showroom Bowerkt, Dommelstraat 70 in Oss (industrieterrein Elzenburg)
Gratis entree, wel graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie zie ook : www.joostnetwerkt.nl/event

Achtergrond joost:

Joost is een netwerkvereniging voor ondernemers uit Oss en omgeving, een jaar geleden ontstaan uit de fusie tussen ondernemersnetwerken JBS en OBK. Met Ilona Dingemans en Monique van Helden als nieuw voorzittersduo en een zeer actieve PR- en activiteitencommissie timmert joost stevig aan de weg, met als eerste wapenfeit een fantastisch evenement op 17 maart voor alle ondernemers uit Oss en de regio.

De visie van joost: “Met ons netwerk willen we ’Groei en Ondernemerszin’ van het bedrijfsleven in de regio Oss, Uden, Veghel, Grave en omstreken bevorderen door de samenwerking en kennisdeling tussen ervaren en minder ervaren ondernemers op informele wijze te stimuleren en de onderlinge contacten te versterken”.

Ilona Dingemans, de ene helft van het voorzittersduo: 'Wat mij steeds weer opvalt tijdens de joost-bijeenkomsten is de positieve 'vibe' en de openheid en verbondenheid tussen de leden. Leden durven elkaar hulpvragen te stellen en werken daar waar mogelijk meer en meer samen. Het was ook makkelijk om leden te vinden die zich actief in willen zetten voor joost via het bestuur of een van de commissies, waardoor we met elkaar vorm kunnen geven aan de toekomst van joost. Wellicht dat joost mede hierdoor, ondanks het ruime netwerkaanbod in de regio Oss, nog steeds groeit. En wat ons betreft groeien we nog even door'.

De andere helft, Monique van Helden, legt vooral de nadruk op de laagdrempeligheid van het netwerk. ‘Iedere ondernemer moet zich thuis voelen bij ons. Voor mij is dat een belangrijk aspect van het netwerken bij joost. Behalve dat je natuurlijk nieuwe mensen leert kennen, contacten legt en kennis deelt moet het ook gewoon gezellig zijn. En dat is het ook, getuige ons snel groeiende ledenaantal!’

Ondernemers die kennis willen maken met joost kunnen zich via de website aanmelden voor een bijeenkomst.