• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Beproefd afslankconcept nu nieuw bij Do-it Sport & Wellness

do-it-logoStrijd tegen buikvet. De buik wordt door veel mensen beschouwd als de belangrijkste probleemzone. Als de broek strak zit en de riem een gaatje ruimer moet, dan frustreert dat vaak enorm. Diëten en sporten zorgen er weliswaar voor dat er over het hele lichaam afgeslankt wordt, maar meestal pas in de laatste plaats rond de buikzone.

 

Daar komt nu verandering in, want er is een oplossing gevonden voor dit probleem: de Airpressure Bodyforming methode. Deze methode, waarbij gebruikt maakt van de gepatenteerde Slim Belly buikband, zorgt ervoor dat buikvet op een natuurlijke en gezonde manier aanzienlijk vermindert. Door een lichte massage die wordt veroorzaakt door wisselende luchtdruk in de Slim Belly buikband, wordt de doorbloeding in de buikzone gestimuleerd met als gevolg dat de stofwisseling en afbraak van vet verbeteren. U kunt de ‘Slim Belly‘ gebruiken in combinatie met cardio-apparatuur of in speciale groepslessen zoals Megawalk, Bodyshake of Spinning.

De werking is reeds door het IMSB Austria (Institut für medizinische und sportwissenschaftliche Beratung) in een wetenschappelijk onderzoek bevestigd: met de ‘Slim Belly’ wordt 8x meer vetverbranding gerealiseerd. “We hebben al heel veel goede berichten over de Slim Belly gehoord. Daarom hebben we besloten deze afslankmethode zelf te gaan testen bij Do-it Sport & Wellness. De eerste resultaten zijn veelbelovend, onze leden zijn erg enthousiast. Met de Slim Belly kun je eindelijk lokaal afslanken bij de buik. En al na korte tijd zijn duidelijk zichtbare en meetbare resultaten mogelijk,” vertelt Otto Hubregtse van Do-it Sport & Wellness. Do-it Sport & Wellness is een van de ruim 900 exclusieve vestigingen in Europa waar dit unieke afslankconcept wordt aangeboden.

Om de resultaten van het IMSB onderzoek in de praktijk te kunnen bevestigen, worden 100 testpersonen (M/V) gezocht in de omgeving van Berghem. Het onderzoek beslaat 4 weken met 3 trainingen per week a 30-40 minuten, waarbij de Slim Belly gebruikt wordt. De deelnamebijdrage is 19,90 euro per week.

Voor aanvullende informatie en aanmelding kunt u tot uiterlijk 23-01-2015 contact opnemen met Do-it Sport & Wellness via 0412-401081.