• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

SNS Bank inloop in de Berchplaets

sns-alwinMet ingang van 8 december is SNS ook in Berghem vertegenwoordigd. Elke maandagavond (18.00 tot 22.00 uur) en vrijdagmiddag (13.00 tot 17.30 uur) bent u welkom tijdens de inloop aan de Sportstraat 3 in Dorpshuis De Berchplaets. U kunt bij SNS terecht voor al uw dagelijkse bankzaken. Ook voor complexere vraagstukken zoals een hypotheek of het pensioen kunt u binnenlopen. Franchisenemer Alwin van Erp uit Berghem: "SNS is een toegankelijke bank waar wij de Bergse taal spreken en geen praatjes verkopen.

Wij verkopen een goed product en vinden dat bankieren een stuk normaler kan én moet. Naast onze vestiging in Oss zijn we nu dus ook in Berghem vertegenwoordigd. In januari openen we een winkel in Heesch om ook daar permanent aanwezig te zijn. De aanwezigheid in deze kernen is belangrijk om de verbinding met de klant te houden.

Veel dagelijkse bankzaken worden via (mobiel) internet geregeld, maar lokale aanwezigheid blijft erg belangrijk. Klanten hechten veel waarde aan persoonlijk contact en vinden het prettig om mensen bij de bank te (her) kennen. Dit is niet gek, het is tenslotte een vak dat op vertrouwen gebaseerd is.

Wij hebben in Berghem bewust voor een zitting op maandagavond gekozen. Hiermee geven wij de Bergse bevolking de gelegenheid om in de avonduren hun financiële zaken via ons te komen regelen. Uiteraard zijn de inwoners van Berghem ook in onze winkel in Oss of Heesch welkom.

Onze winkels zijn dagelijks tot 18.00 uur geopend. Ook op de koopavonden (tot 21.00 uur) en zaterdagen (tot 17.00 uur) zijn wij er voor onze klanten. Wel zo normaal!

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in de Berchplaets of in één van onze winkels.
De koffie staat klaar!”