• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Rabobank start zitting in dorpshuis De Berchplaets in Berghem

Gisteren was de eerste zitting van de Rabobank in het dorpshuis De Berchplaets in Berghem. Mooiberghem was er bij en ging in gesprek met  directeur Corné Roovers, Gerard Broers (Stichting De Berchplaets) en Jan van Leest (dorpsraad Berghem). Hieronder verder nog een persbericht van de Rabobank en nog foto's.

Met ingang van woensdag 3 december is de zitting van de Rabobank in dorpshuis De Berchplaets in Berghem gestart. Per december sloot het kantoor aan de Kloosterstraat. Omdat Rabobank Oss Bernheze het belangrijk vindt dat er

bepaalde voorzieningen in Berghem aanwezig blijven, is samen met de Dorpsraad Berghem gezocht naar alternatieven. Voortaan zijn klanten op woensdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur van harte welkom in het dorpshuis. Sinds 29 november zijn hier eveneens de geldautomaat en sealbagautomaat te vinden.

Corné Roovers, directeur Particulieren & Private Banking: “We vinden het belangrijk dat met name groepen die persoonlijke ondersteuning wensen, zoals ouderen, zo min mogelijk hinder ondervinden van de sluiting van ons kantoor in Berghem. Daarom zijn we samen met de Dorpsraad tot de oplossing gekomen om zittingen te organiseren in De Berchplaets. Klanten zijn hier voortaan op woensdagmiddagen van harte welkom. Een adviseur van Rabobank Oss Bernheze is dan aanwezig om bankzaken te regelen. Er is tijdens de zitting een brievenbus aanwezig voor betaalopdrachten.”

Woensdagmiddag 3 december vond de eerste zitting plaats. Ook klanten die vragen hadden over de sluiting van het kantoor waren deze middag welkom. De eerste zittingsmiddag was druk bezocht en de reacties waren positief. “We zijn blij dat we samen met de Dorpsraad Berghem goede alternatieven voor onze klanten hebben gevonden”, aldus Corné Roovers.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Rabobank Oss Bernheze via (0412) 45 77 77 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Hier zijn een paar foto's, maar Berghem in beeld heeft nog meer foto's gemaakt: Zitting Rabobank Berchplaets

rabobankzitting01

rabobankzitting02