• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Morgen inloopmiddag en Rabobank Oss Bernheze, dichtbij en betrokken!

rabobankambasserdeursOp de woensdagen 3 en 10 december tussen 13.30 en 16.00uur houdt de Rabobank inloopmiddagen om vragen te beantwoorden. De ambassadeurs van Berghem staan voor u klaar en u bent van harte welkom in de Berchplaets!

Op 1 december zijn Rabobank Bernheze Maasland en Rabobank Oss e.o. een fusie aangegaan. Daarmee is een bank ontstaan die op alle manieren klaar is voor de toekomst. Rabobank Oss Bernheze is een krachtige bank met een professionele en efficiënte organisatie. Daardoor kunnen we nog meer ruimte bieden aan hoogwaardige dienstverlening en lokale betrokkenheid.

 

Die betrokkenheid gaan leden en klanten terugzien in de plaatselijke activiteiten die we organiseren, de kennisoverdracht die we verzorgen, het ambassadeurschap van onze medewerkers én onze maatschappelijke fondsen.

Altijd dichtbij
Daarnaast behouden we natuurlijk een uitgebreid kantoren- en automatennetwerk. Bovendien hebben we vier andere mogelijkheden waarop leden en klanten hun bankzaken op een plezierige wijze kunnen regelen: de mobiele adviseur (die klanten aan huis bezoekt), Rabo Geld Expres, Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App. Op die manier zijn we – letterlijk en figuurlijk – altijd dichtbij.

Fusiefeest
We vieren de fusie graag samen met leden, klanten en andere belangstellenden. Daarom zijn op zondag 21 december ál onze kantoren open voor een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom van 12.00 tot 17.00 uur. Met kerstbomen, glühwein, vuurkorven en sfeervolle muziek zorgen we voor een feestelijke sfeer, en bovendien maakt elke gast kans op één van de 60 streekpakketten en één van de extra hoofdprijzen.