• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Thema-workshop Paddenstoelen zaterdag 28 juni

paddestoelElk seizoen organiseert Het Paddenstoelenhuis in Berghem een kookworkshop in een ander paddenstoelenthema. In deze zomereditie staan paddenstoelen op de barbecue en het zomerbuffet centraal. Na ontvangst met een drankje en een paddenstoelenhapje nemen we u mee naar de paddenstoelenkwekerij, waar u met eigen ogen ziet hoe de paddenstoelen groeien, en waar we op zoek gaan naar de paddenstoelen voor onze gerechten. Terug in Het Paddenstoelenhuis steken we de handen uit de mouwen om samen, onder leiding van onze professionele kok, een aantal bijzondere paddenstoelengerechten te bereiden.

Daarna is er tijd om alle gerechten uitgebreid samen te proeven en eten, en natuurlijk om gezellig na te borrelen. Aan het einde van de avond krijgt u van ons een bakje kastanjechampignons of portabella’s mee naar huis én een paar van de favoriete recepten van Het Paddenstoelenhuis. Zo kunt u thuis nog lekker nagenieten van uw bezoek. En natuurlijk krijgt u van ons exclusief alle recepten van  de bijzondere paddenstoelengerechten, zodat u die thuis nog vaak kunt maken.

Dit mag u verwachten: Ontvangst op een bijzondere locatie met een drankje en een heerlijk paddenstoelenhapje Kennismaking met ons familiebedrijf door een kort presentatie en een rondleiding op het bedrijf Zelf paddenstoelen plukken voor onze gerechten Samen een verrassend thema-diner van 4 paddenstoelengerechten maken, met verse producten uit de streek en van het seizoen. Daarna aan tafel om onder het genot van een glaasje alle gerechten op te eten Begeleiding door een professionele kok, uitleg kooktechnieken All-in prijs voor koken, eten én drinken gedurende uw hele verblijf

Waar? Het Paddenstoelenhuis, Achterschaijkstraat 16a, 5351 NB Berghem
Neem alvast een kijkje op de website.