• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Vanavond bij Hotel Berghem; Botsbal... Bump, Beuk en Bots-demonstratie!

botsbalHeeft u al gehoord over de nieuwe sport en spel sensatie in Berghem? Botsbal, 100% fun en bump, beuk en bots zonder iets te voelen! Zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding en vrijgezellenfeesten.

Nieuwsgierig geworden? Vanavond maandag 26 mei wordt er een demonstratie gegeven van 19:00 tot 21:00 uur bij Hotel Berghem. Om 19.30uur gaat Ondernemers Vereniging Berghem aan de slag! Leuk om de ondernemers van Berghem in actie te zien!

Wilt u meer informatie over Botsbal? Neem gerust contact met Hotel Berghem op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Hotel Berghem organiseert dit in Berghem i.s.m. Botsbal.

Info Botsbal
Een hilarische activiteit geschikt voor o.a. vrijgezellenfeesten, team-en-vriendenuitjes en bedrijfsfeesten. Bump, Beuk en Bots zonder iets te voelen!

Bedrijfsprofiel
Botsbal - Een geheel nieuwe manier van plezier beleven op een actieve manier. Je kunt rond rollen, botsen tegen andere personen, voetbal en andere sporten beoefenen, Botsbal maakt het mogelijk!

Botsbal is ideaal te gebruiken op een ondergrond van kunstgras op het terrein van Hotel Berghem

Spelmogelijkheden
1. Botsbal Sumo = Blijf als laatste in de arena en win!
2.Botsbal Football = Speel voetbal tegen een ander team!
3. Botsbal Battle = Verzamel punten door medespelers om te beuken en verlies een punt zodra je zelf omvalt.

Beschrijving
Bump en rol je tegenstander omver in een bumper! De enige tak van voetbal waarbij de scheidsrechter je juist aanmoedigt om je tegenstander een flinke beuk te geven!
Botsbal is erg geschikt als activiteit voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes en bedrijfsfeesten of als originele activiteit op een (sport)evenement.

Bekijk hier het filmpje: Botsbal

botsballogo