• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Sportclubdeal en Do-it Sport & Wellness bereiken akkoord

doitensportdealSportclubdeal en Do-it Sport & Wellness hebben overeenstemming bereikt voor een samenwerking gedurende de aankomende 3 jaar. Do-it Sport & Wellness gevestigd in Berghem zal in de regio Oss het eerste sportcentrum zijn wat gaat werken met de reeds in andere regio’s bewezen formule. Speciaal voor sportende leden van Do-it Sport & Wellness zal er aankomend voorjaar een voordeelplatform beschikbaar komen. De “Do-it voordeelshop” zal medio april haar virtuele deuren openen.

Do-it Sport & Wellness wil met de samenwerking de band met haar trouwe sporters versterken, iets unieks bieden voor nieuwe sporters en ook het zakelijk netwerk in Berghem en Oss een mooie gelegenheid geven in contact te komen met in de Piekenhoef gevestigde (sport)centrum.

“Dit ultra moderne sportcentrum is een prachtige aanvulling binnen het klantenbestand van Sportclubdeal. Hier sporten wekelijks al bijna 1000 mensen wat betekent dat de formule van Sportclubdeal ruimte geeft aan een potentiele community van minimaal 2500 mensen als je ziet hoe leden hun familie en netwerk kunnen laten profiteren van de steeds weer aangeboden deals”,aldus mede-eigenaar van Sportclubdeal Theo van den Dungen.

De voordeelshop zal worden geopend voor leden die mogen shoppen in het exclusieve gedeelte van de voordeelshop. Daar vinden zij straks voordeel op o.a. uitjes, electronica, sportkleding, inkt, brandstof, reizen, gadgets.Elke aankoop die er gedaan wordt, levert de koper ook direct weer een klein kickback bedrag op wat gespaard kan worden en later te besteden is aan bijvoorbeeld een nieuw sportabonnement of andere faciliteiten bij Do-it Sport & Wellness.

Zakelijke contacten worden persoonlijk geïnformeerd over de mogelijkheden en voorwaarden die deze samenwerking tussen Do-it Sport & Wellness en Sportclubdeal voor hen te bieden heeft. Het win/win/winconcept van Sportclubdeal onderscheidt zich van andere kortingssites en loyaliteitsconcepten door zich specifiek te richten op sportclubs en hun leden.

Op de foto staat links eigenaar Otto Hubregtse en rechts Theo van den Dungen (eigenaar van Sportclubdeal). In het midden Chantal van de Groes, de projectleidster vanuit Do-it Sport & Wellness.

doitensportdeal