• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Zorgenvrije levering van Quality glasfolie projecten

glasfolieprojektenqualityQuality glasfolie projecten is een Berghems bedrijf wat alweer vele jaren vanuit ons dorp opereert. Dit is door het hele land maar kan ook in het buitenland. 

Quality glasfolie projecten staat voor een zorgenvrije levering van glasfolie voor diverse toepassingen met onder andere: 

• Inbraakwerende folie
• Zonwerende folie
• Privacy folie
• Isolatiefolie

Als je een vergelijking maakt met conventionele zonwering zoals screens, luxaflexen of lamellen dan heeft glasfolie het voordeel dat het het hele jaar door dus 365 dagen werkt.

Het onderhoud beperkt zich tot het reguliere ramen wassen, en door de harde buitencoating hoeft hierbij geen rekening te worden gehouden met de folie.

Met name isolatiefolie is op het moment erg gewildt. Enkelglas wordt hiermee qua isolatiewaardes vergelijkbaar met dubbelglas, en dubbelglas wordt hiermee HR glas. In uw woonhuis of kantoorpand wordt continu gewerkt om het binnenklimaat zo comfortabel mogelijk te maken. De zwakste schakel zijn hierbij de ramen.

Bij kou wordt er verwarmt en op veel plaatsen wordt er bij warmte gekoeld door airco installaties. Door toepassing van isolatie folie kan er zowel in de winter als in de zomer fors worden bespaard op de energie rekening, doordat in de winter de warmte binnen wordt gehouden en in de zomer de warmte buiten.

Andere voordelen van glasfolie zijn het voorkomen van glasbreuk gevolgen, energie verlagend en het creëren van een veilige woon- en werkomgeving Glasfolie kan worden aangebracht aan de binnen of buiten zijde. Het meest effectieve bij zonwering is aan de buitenzijde. Hierdoor ontstaat er ook geen warmte opname in de ruit, en wordt de zon ook aan de buiten zijde tegengehouden.

Door toepassing van inbraakwerende ofwel veiligheids folie wordt het voor inbrekers veel moeilijker om in te breken en is het niet meer mogelijk een een snelle inbraak te plegen. Daarnaast wordt deze folie ook gebruikt als doorvalbeveiliging. Denk hierbij aan kinderdagverblijven, scholen enz. De folie geeft het glas dan dezelfde eigenschappen als gelaagd glas maar is op deze wijze echter vele malen goedkoper, dan het te moeten vervangen. De folie voldoet aan de NEN normeringen.

Privacy folie geeft het zelfde affect als het dure gezandstraalde glas. Daarnaast kun je met deze folie ook beletteringen of logo's aanbrengen. Neem vrijblijvend contact op met quality glasfolie projecten voor meer informatie.

Qualityglasfolieprojecten onderscheid zich door professionele en vakkundige montage tegen zeer concurrerende prijzen.

Website: www.qualityglasfolieprojecten.nl