• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghemse “Commercial Sweets” breidt unieke assortiment verder uit.

ronvanveenMet de exclusieve rechten op zak om volledig gepersonaliseerde SportlifeTM  kauwgom te distribueren, bedient Ron van Veen met zijn “Commercial Sweets” al een groot deel van de Europese markt. Met de feestdagen in het vooruitzicht lanceerde hij onlangs een nieuw item, Belgische & Duitse kwaliteits chocolade! Reclameartikelen is een hectische markt, en vooral in deze economisch zware tijden is het zaak om continue creativiteit te tonen. Ron van Veen slaagde daar al in met zijn unieke en grote diversiteit van kauwgomverpakkingen, maar wist, met een knipoog naar de komende feestdagen, toch weer met iets unieks te komen. Chocolade!

VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK.
Traditiegetrouw worden zakelijke relaties aan het einde van het jaar middels een kleine attentie bedankt voor hun klandizie en/of samenwerking.  Voor U een uitgesproken kans om onderscheidend voor de dag te komen.  Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Commercial Sweets.  Buiten de persoonlijke aandacht is er ook de mogelijkheid om kleinere aantallen te leveren, wat vaak voor eenmanszaken en kleinere bedrijven een uitkomst is.  Sommige nieuwe chocolade-items zelfs per stuk leverbaar. En ook voor particulieren  

BREED ASSORTIMENT & PERSOONLIJKE AANDACHT
Buiten een diversiteit kauwgom, mintjes en ander snoepgoed, levert Commercial Sweets een breed assortiment reclameartikelen. Verras bijvoorbeeld je partner/collega/medewerker eens met een mooi horloge, tas of paraplu onder de kerstboom, of bij een komend jubileum. Commercial Sweets denkt graag met u mee om uw persoonlijke gift ook echt persoonlijk te maken. Heeft u iets in gedachten waarvan u twijfelt of wij dit kunnen leveren? Daag ons gerust uit!    

Voor meer informatie:
Ron van Veen 
0412 450068 / 06-51152111
www.commercialsweets.nl