• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Win een auto met uw auto: Wiro pakt na verbouwing weer uit

wiro-ovbEen auto winnen met uw auto? Het kan! Laat uw voertuig beletteren door Wiro Reclame vóór 1 december 2013. U ontvangt dan een gratis lot waarmee u kans maakt een auto in de wacht te slepen. Inclusief een jaar lang brandstof, verzekering en belasting. En, het is nog voor een goed doel ook. De opbrengst van deze loterij is namelijk helemaal bestemd voor de aanschaf van sfeerverlichting voor het Berghemse dorpshart.

Ondernemersvereniging Berghem is een loterij gestart waarmee men feestverlichting voor Berghem hoopt te kunnen aanschaffen. Wiro Reclame omarmt het idee en stelt loten ter waarde van 25 euro beschikbaar. Wanneer u voor belettering van uw voertuig (ter waarde van minimaal 250 euro) bij ons aanklopt, krijgt u een lot*. Daarmee maakt u kans op de auto. De actie loopt de hele maand november, de trekking is op 5 december.

Wiro Reclame verzorgt al 37 jaar beletteringen. Aanvankelijk met penseel, tegenwoordig via de computer, maar wat al die jaren nooit is veranderd, is onze drive vakwerk af te leveren. Snelheid en prijs zijn daarbij onze sterke punten. We hebben immers het totale proces in eigen beheer, tot aan realisatie en montage.

Ook voor - buitengewoon - groot formaat schrikken we niet terug. Met de modernste apparatuur in huis zijn alle denkbare beletteringen te realiseren. We zijn altijd meegegaan in de jongste ontwikkelingen en hebben onze apparatuur daar voortdurend op afgestemd. Maar dat wist u natuurlijk al. Onze opdrachten lopen uiteen van het verzorgen van reclameborden, sportvelden- en beursreclame via gevelreclame, groot formaat full colour prints tot autoreclame.

De voorbije maanden is ons bedrijfspand aan de Hoessenboslaan verbouwd. Het meest in het oog springend is de complete vervanging van de voorgevel. Daarbij werd de glazen pui tot op de eerste verdieping doorgetrokken, voor nog meer daglicht op onze werkplekken. Ook de montage-, print- en kantoorruimtes zijn aangepakt. Dat alles om ons werk nog efficiënter en beter te kunnen doen. De verbouwing komt ook de presentatie ten goede. Wiro Reclame is daarmee klaar voor de toekomst. Daag ons uit!

meer informatie over wiro reclame op www.wiroreclame.nl