• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Studio Regi Bokmans opent haar nieuwe balletzaal

regibokmans001Het heeft een tijdje geduurd met de verbouwing, maar afgelopen woensdag was het zover. Voor de eerste keer kon Regi Bokmans in het haar gloednieuwe balletzaal staan. De eer was er voor de kleinste. De 3 en 4-jarige konden hun stapjes maken in de nieuwe balletzaal.

Regi is er trots op. "Na een half jaar verbouwing ben ik blij met dit mooie resultaat". De balletzaal is naar achteren verplaatst, is groter geworden en er is een nieuwe ontvangstruimte gebouwd. Hier kan men zich omkleden en wat te drinken te nemen. Het ziet er perfect uit! Prachtige ruimte, zwart met wit bekleed, met grote spiegels en een mooie vloer.

regibokmans010

Regi Bokmans geeft al 27 jaar les. De eerste 7 jaren was zij in dienst en toen besloot zij voor zichzelf te gaan beginnen. "Eventjes nadenken hoelang is dat geleden" zei Regi. "Dat is ongeveer 20 jaar geleden. Toen begon ik in de Berchplaets". En zij voegde er aan toe: "ongeveer 10 jaar geleden heb ik hier in de Clausstraat mijn studio geopend".

regibokmans003

regibokmans004

Studio Regi Bokmans zit hier op een mooie plaats en met de fraaie balletstudio kan ze er weer jaren tegen aan. Ze geeft hier les voor klassiek ballet, kids-dance, zumba en street-dance. Iedereen is welkom vanaf 3 jaar tot 18 jaar! Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten en daarnaast hanteert ze de laagste leskosten uit de regio.

Dus mensen, je zit hier op het juiste adres en loop eens binnen aan de Clausstraat in Berghem en neem een kijkje in de nieuwe Studio Regi Bokmans!

regibokmans013

regibokmans022

regibokmans028