• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

FemmeFit Berghem steunt Viva la Donna dag, doet u mee ?

vivafemmefitElk jaar organiseert de stichting Viva la Donna een Viva la Donna dag. Dit jaar staat deze gepland op 29 mei o.a bij FemmeFit in Berghem. Stichting Viva la Donna zet zich in voor vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. De stichting is in 2005 opgericht door Corinne de Haas. Zij ondervond aan den lijve dat er na de diagnose en de behandelingen tegen kanker té weinig aandacht is voor nazorg. Met stichting Viva la Donna wil zij daar verandering in brengen.

Tijdens de Viva la Donna dag kunnen vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad zich even lekker laten verwennen door een gratis verwenbehandeling. Wij zijn op dit moment alweer bezig met de organisatie van de Viva la Donna verwendag van 2013, maar zonder sponsoren/vrijwilligers die verwenzorg willen geven is er geen Viva la Donna dag.

Deze dag is voor de gasten geheel gratis en ook de vrijwilligers stellen belangeloos hun tijd en expertise beschikbaar. Vrouwen die kanker hebben (gehad) komen door een verwenbehandeling tot rust, dat zorgt voor een positief gevoel. En dat is het doel van Stichting Viva la Donna: vrouwen getroffen door kanker weer laten stralen! Wij zijn nog op zoek naar visagisten, een fotograaf voor ’s middags, producten van huidverzorginglijnen, eten en drinken gedurende de dag en producten voor in de goodybags/verwentasjes die de dames aan het einde meekrijgen. 

Bedrijven maar ook particulieren die zich aangesproken voelen, nodigen wij van harte uit ons doel te steunen. Zijn jullie geïnteresseerd op woensdag 29 mei 2013 een bijdrage te leveren aan verwenzorg  op de locatie Femme-Fit Studio te Berghem?

Laat het ons weten. Als jullie ons willen sponsoren kunnen wij u vermelden op zowel lokale als landelijke sites en op de "goody bags/verwentasjes"  die onze gasten meekrijgen aan het eind van hun bezoek en op een poster op locaties en op de dag zelf.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Jolanda Bimbergen 06-40677700

Marianne Bunthof e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.