• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

BP&A komt met unieke formule voor huiseigenaren

dakactieOnlangs heeft het kabinet overeenstemming bereikt over de aanpak van de problemen op de woningmarkt, door een samenhangend pakket aan maatregelen vast te stellen. Eén van die maatregelen betreft het verlaagde btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstelwerkzaamheden van woningen na meer dan twee jaar na het tijdstip van eerste ingebruikneming daarvan.

De verlaging van het btw-tarief houdt in dat over de verrichte arbeid slechts 6% in plaats van de normale 21% btw doorberekend hoeft te worden. Deze maatregel is ingegaan op 01 maart 2013 en zal lopen tot 01 maart 2014. Doordat de verkoop van woningen stagneert zien wij dat particulieren steeds vaker hun bestaande woning op gaan knappen.

B.P.& A. heeft in samenwerking met Lander Keramiek uit Kaatsheuvel een unieke formule bedacht waarbij vooral gekeken is naar de voordelen van huiseigenaren. Door het dak een opknapbeurt te geven begint u woning als bijna vanzelf te stralen! Wij hebben verschillende pakketten voor u samengesteld zodat er voor elk wat wils is. U kunt hierbij denken aan het vervangen van uw bestaande pannendak eventueel voorzien van een (extra) isolatielaag, waarbij de zolder in één klap bewoonbaar kan worden!

Of u nu in een rijtjes woning woont, in een 2 onder een kap woning of een vrijstaande woning heeft. Wij kunnen voor elk type woning een passende offerte maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bekijken!!

Voor meer informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 5345 0363.
Of klik
hier om de flyer in te zien.