• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Ik vertrek' uit Berghem, 'we voelen ons al thuis'!

Het was voor de Berghemnaren een hele grote uitdaging om hun mooie dorp te verlaten. Maar sommige mensen gaan nieuwe plannen maken en uitvoeren. Zo ook Peter en Josette Boon-van Mun! Ze gaan hun droom waarmaken en zijn verhuisd naar het prachtige Doesburg. Daar ze gaan een koffiebar beginnen! Langzaam aan worden de plannen tot uitvoering gebracht. 'Afgelopen vrijdag is Rini van Rodijnen van WIRO Reklame

langsgeweest om de tijdelijk bestickering op te plakken', vertelt Josette. 'Op deze manier willen wij alvast de bewoners en bezoekers van Doesburg nieuwsgierig maken, wat er in het mooie pand komt?'. Het oogt niet meer zo kaal en tegen de inkijk tijdens het verbouwen komt dat goed van pas! De plannen van Peter en Josette vorderen gestaag. 'We hebben inmiddels met de hulp van Beatrijs Lagarde en haar collega Susan van Kavel40 bepaald, hoe de indeling gaat worden. En wat heel belangrijk is, wat voor een uitstraling we gaan krijgen'.

Ze hebben het hele pand van binnen gestript zodat ze nu aan de opbouw kunnen beginnen! 'Loodgieter, elektriciƫn en stucadoor staan allemaal ingepland. En het meubilair is besteld!', vult Josette aan. Zoals het er nu uitziet kunnen de oud-Berghemnaren in het najaar open.

'Wij zelf zijn inmiddels prima geaard in Doesburg. Voelt een beetje als Berghem. Het is een stadje maar met een dorpskarakter en fijne sfeer. Vandaar dat ons thuis voelen ook niet zo moeilijk was!', waren de woorden van Josette.

Dit was een kleine update van 'ik vertrek' uit Berghem van Peter en Josette. Mooi Berghem zal op deze manier hun verrichtingen volgen. Nog succes met de verbouwing oud-Berghemnaren!

Eerste artikel van 'Ik vertrek' uit Berghem: 'WE GAAN ONZE DROOM WAARMAKEN', NA 53 JAAR WEG UIT BERGHEM'

doesburg03riny

doesburg02