• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Speelgroep Hoessenbosch brengt 16&17&18 september Lang & Gelukkig

Speelgroep Hoessenbosch brengt dit weekend nog drie keer de voorstelling Lang & Gelukkig in het gelijknamige openluchttheater in Berghem. Een hilarisch sprookje geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar! In Lang en Gelukkig kom je onder andere Roodkapje, Assepoester, Wolf, de boze Stiefmoeder en een prins tegen. Maar het verhaal loopt net even anders dan dat we het kennen. Zeg maar gerust de sprookjeswereld op zijn kop.

Wanneer Irma Zonderboezem en haar dochters Paris en Hilton het vliegtuig uit stappen, is niemand meer veilig. Assepoesters wereld stort in wanneer Irma met haar vader trouwt. Roodkapje wordt verliefd op de Wolf, Prins Roderick moet een meisje uitkiezen dat het goed doet op de jaarlijkse skifoto's en dan was er nog iets met een vergeetachtige fee. Als dat maar goed afloopt.

Deze hilarische voorstelling wordt gespeeld door leden van speelgroep Hoessenbosch. Miriam van de Wiel maakt hiermee haar debuut als regisseur van speelgroep Hoessenbosch. De tekst van Lang & Gelukkig is geschreven door Don Duyns, Alex Klaassen tekent voor de liedteksten.

Het is de tweede productie die speelgroep Hoessenbosch dit seizoen op de planken brengt. In juni was de voorstelling De Schone Slaapster te zien en dat was een echte voorstelling voor het hele gezin. Deze voorstelling past ook in het sprookjesjaar van Hoessenbosch, maar let op: geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar!

De voorstellingen zijn te zien op:
Vrijdag 16 september '16 20:30uur

Zaterdag 17 september '16 20:30uur
Zondag 18 september '16 14:00uur

Meer informatie en kaartverkoop via www.hoessenbosch.nl