• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Maar liefst €700,- van jonge ondernemers De Fonkeling voor Stelvio for live

Maar liefst €700,- aan sponsorgeld reikte de jonge ondernemers van basisschool De Fonkeling donderdagochtend uit aan Berghemnaar Frank Meenderink die gaat deelnemen aan het goede doel "Stelvio for live". Begin april had unit 3 van de Fonkeling een eindopdracht van "jong ondernemen". De opdracht werd gekoppeld aan een goed doel. Twee van de jonge ondernemers waren Renee en Mila, de dochters van Frank Meenderink, die het goede doel Stelvio for Live aanbrachten. Het opgehaalde en enorm bedrag was rond de €1100,- waarvan

€700,- voor Stelvio for Live. Frank is supertrots op de meiden, unit 3 van de Fonkeling en de leerkrachten die dit mogelijk gemaakt hebben.

Op 27 augustus 2016 organiseert de Stichting Stelvio for Life voor de 5e keer op rij de beklimming van de Stelvio. Deelnemers worden uitgedaagd om hardlopend, fietsend of wandelend de Stelvio te bedwingen en hiermee geld in te zamelen voor een persoonlijke behandeling op maat voor elke kankerpatiënt. Berghemnaar Frank Meenderink gaat met de fiets.

De Stelvio is de mooiste en één van de hoogste geasfalteerde bergpassen in Europa bedwingen. De Stelvio pas is niet alleen één van de hoogste geasfalteerde passen in Europa, maar ook één van de mooiste! Deelnemers beklimmen de pas vanuit Bormio. Die klim is 21,1 kilometer lang (halve marathon), overbrugt 1.533 hoogtemeters met de finishlijn op 2.758 meter hoogte. Op de dag van ons evenement is de pas vrij van gemotoriseerd verkeer.

Het evenement wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor een persoonlijke behandeling op maat, gebaseerd op DNA analyses van de tumor van elke patiënt. Initiatieven rondom dit goede doel zijn gebundeld in de stichting Barcode for Life, waarmee de stichting Stelvio for Life is gelieerd.

Wilt u Frank Meenderink en het goede doel steunen? Ga dan naar www.stelvioforlive.nl!

fonkelingfrankmeederink01

frankmeenderink