• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

19 dec weer een Coderdojo in de Berchplaets, heb jij ook zin in programmeren?

Benieuwd hoe een app te ontwerpen? Weten hoe een website werkt? Enthousiast zelf een game ontwikkelen? Al flink gevorderd in het schrijven van software? Dan is CoderDojo iets voor jou! Na een succesvolle middag in oktober en November is er komende zaterdagmiddag 19 december om 13.00u weer een CoderDojo in Berghem; in  Dorpshuis Berchplaets. Vrijwillige professionele begeleiding is aanwezig. Er zijn nog een paar plaatsjes vrij. Er is één ding erg belangrijk: Elk kind brengt een werkende laptop mee die minimaal over wifi en een browser (Chrome/Firefox) beschikt. Tevens is het van belang dat er een e-mailadres beschikbaar is. Interesse?

Schrijf je in http://coderdojooss.eventbrite.nl/.

Samen uitvinden, ontwerpen en aan de slag in de digitalewereld!  Kinderen van 7 tot 17 jaar krijgen de kans te leren programmeren. Spelenderwijs aan de slag o.b.v. professionele programmeurs. CoderDojo wordt georganiseerd door vrijwilligers en is daarom gratis voor kinderen! Initiatiefnemer Frans Verhagen: "De wereld verandert continu, het draait steeds meer om automatisering, robotisering en big data. Gelet op deze verandering wordt het belangrijker dat kinderen kennis hebben van en al vroeg vertrouwd raken met programmeren. Dat is wat een CoderDojo beoogt.”

Belangstelling als mentor?
“Het is fantastisch te starten met een aantal mentoren voor de eerste opstart. Vanwege continuïteit en ambitie zijn we op zoek naar meer enthousiaste mentoren die kennis hebben van programmeren en zin hebben kinderen hierin op weg te helpen”, aldus Frans Verhagen. Wilt u deze CoderDojo mee vormgeven? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hartelijk dank!