• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

"Pronkzitting-camping" bij de Merx is volgeboekt!

Er kan geen caravan, camper of bouwkeet meer bij. "Pronkzitting-camping" bij de Merx is volgeboekt! De traditie wordt in ere gehouden, de liefhebbers van de pronkzitting willen de eerste zijn om een nummertje te trekken voor de kaartverkoop. En deze mannen, en een vrouw, bivakkeren al vanaf de dinsdag. Er wordt gezorgd voor een natje en droogje, vuurtje stoken en aan de inwendige mens wordt ook aan gedacht. Meesterkok Randy, heeft zijn eigen "keuken" gestald. Voor hem maakt het niet uit om

een ontbijtje, lunch of diner te maken. Hij bakt ze wel bruin met lekkere eieren met spek of vette hamburger met een eitje. Met een bakje koffie of een pilsje, kan ook, komen zij de dag wel door.

Voor belangstellenden voor een plekje op de camping, er is misschien nog een optie. De super mooie caravan "Zwarte cross" staat namelijk te koop! Geinteresseerden mogen zich melden op de camping. Bij verkoop is er een weer plekje vrij! Dus helaas voor cv de Bietenbouwers, er is voor jullie keet geen plaats meer op de camping.

pronkzitting2016camping02

De pronkzittingliefhebbers moeten nog een dagje wachten. Donderdagavond staat de kaartverkoop van de pronkzitting op het programma. De eerste pronkzittingen vinden plaats op vrijdag 3 februari en zaterdag 4 februari 2017. Kaarten kosten voor vrijdag 13,5 euro en voor zaterdag 15,00 euro.

De kaartverkoop zal van start gaan bij Zalencentrum De Merx in Berghem. Rond 18.30uur gaat de zaal open met het uitreiken van de volgnummers. Voor de volgnummers kunnen de mensen rond in het middaguur al inschrijven in cafe De Merx.

Om 19.30uur zal Prins Jasper dun Urste van het Knollenrijk de kaartverkoop starten.

{flickr set=72157675819922912}