• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Jasper Mulder als nieuwe prins van het Knollenrijk onthuld

Zojuist werd Jasper d’n Urste “onthuld” door Burgemeester Buijs tijdens het 11-11 Bal van het Knollenrijk. Jasper Mulder (36) is geboren en getogen in Berghem. Hij is getrouwd met Esther Veld. Samen zijn ze de trotse ouders van 3 prachtige dochters. In het dagelijks leven is hij werkzaam als Senior Project Leader Manufacturing bij ASML te Veldhoven. Jasper is een echt carnavalsmens. Zijn Carnavals Vitae begint op 14 jarige leeftijd in 1995 met het bouwen van een carnavalswagen met vriendengroep CV ‘Toddezooi’ en heeft bijna 15 jaar meegedaan met de optocht(en).

Sinds 2009 is Jasper een actief deelnemer aan de pronkzitting, Een aantal jaren met ‘De Grote Boodschap’ en tegenwoordig met ‘De Zware Jongens’. Daarnaast is Jasper binnen Stichting Carnaval Berghem actief als lid van de commissie PR.

Buiten het carnaval is Jasper zeer sportief; voetballen bij Berghem Sport, tennissen bij LTC Rackets en snow- en wakeboarden. Daarnaast is het hele jaar door barbecueën bij BBQ-club ’t Zwijntje en op zijn tijd een feestje en biertje zijn zeker geen straf voor hem.

Zijn Adjudant en vriend is Dick Broeksteeg (33). Dick, eveneens een geboren en getogen Berghemnaar, woont samen met Kim van Heesch. In het dagelijks leven is hij projectmedewerker bij Verhoeven Milieutechniek te Zaltbommel en zelfstandig ondernemer in (geautomatiseerde) beregeningssystemen. Dick is een fervent jachthondentrainer, jager en evenals Jasper lid van BBQ-club ’t Zwijntje.

Ook Dick heeft een indrukwekkend Carnavals Vitae. Begonnen met wagenbouwen in 1999 met CV ‘de Kusterkus’ om uiteindelijk in 2004 het nu nog steeds op allerlei fronten zeer actieve CV ‘AbraKadaver’ mee op te richten. Samen met Jasper heeft Dick meegedaan aan de pronkzitting met ‘De Grote Boodschap’.
Samen zullen zij dit jaar het voortouw nemen tijdens het carnaval in het Knollenrijk onder het motto:

“Wij rekenen d’r op!”.
Foto: Rachelle Cornelissen- Wenting