• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuw in Berghem, "OPEN COFFEE BERGHEM"

Open Coffee is een manier om met elkaar in verbinding te komen. Omdat dit aansluit bij de doelstellingen van Berghem Bruist organiseren wij voortaan tweemaandelijks een Open Coffee voor verenigingen en ondernemers in of voor Berghem. De Open Coffee Berghem wordt iedere eerste dinsdagavond van de oneven maanden gehouden op een wisselende locatie. De eerste Open Coffee is op dinsdagavond 1 november van 20.00 uur tot 21.30 uur in de Berchplaets (Sportstraat 1, Berghem).

Zowel per mail als op onze facebookpagina (https://www.facebook.com/opencoffeeberghem/) wordt de Open Coffee als evenement aangekondigd. Door het liken van onze pagina, blijf je op de hoogte van tijdstip, plaats en invulling van de Open Coffee Berghem.

Opgeven is wenselijk zodat wij de locatie inzicht kunnen geven in het aantal verwachte bezoekers. Dit kan door op facebook aan te geven dat je bedrijf of vereniging naar de Open Coffee komt (facebookevenement) of door een mail te sturen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


De structuur van het programma is iedere keer hetzelfde:
20.00-20.15 Inloop
20.15-20.30 Spreker
20.30-21.30 Netwerken

Berghem Bruist zal de spits afbijten en op 1 november tussen 20.15 en 20.30 uur iets meer vertellen over het concept Open Coffee en meer bekend maken over Berghem Bruist 2017. Het concept is dat de enige kosten die je hiervoor maakt, de kosten van je eigen koffie, thee of ander drankje zijn. Doelstelling is om op diverse locaties in Berghem de Open Coffee te organiseren, bijvoorbeeld bij verenigingen die door de verkoop van deze drankjes een zakcentje kunnen bijverdienen.

We verwachten dat je nieuwsgierigheid gewekt is en zien je graag op dinsdag 1 november,

Met vriendelijke groet,
Stichting Berghem Bruist
Open Coffee Berghem