• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Donderdag 28 juli, 'Best off' PubQuiz-editie in 't Vunderke

De Pubquiz heeft zaterdagavond een hele mooie afsluiting van het seizoen gehad en na een kleine bui is het droog en klam gebleven. Strike2 ging uit z'n dak en de felheid van de teams was weer van de gezichten af te lezen. Adams Family, proficiat met jullie eerste plek! Een verdiende felicitatie met zelfs 7 keer een portie bitterballen! De Pubquiz heeft een kei mooi seizoen gehad, met vele hoogtepunten:

 

- het bezoek van Sinterklaas met zijn cadeaus
- een lekkere traktatie van Henri op zijn verjaardag
- start bij de nieuwe locatie 't Vunderke
- versterking door Pieter
- de geweldige afterparty door Strike2

Omdat de Pubquiz niet meer dan 60 teams kunnen plaatsen in zaal 1 van De Merx heeft de quiz een zo eerlijk mogelijk inschrijfsysteem bedacht, zodat elk team even veel kans heeft zich in te schrijven. Je kunt je alleen inschrijven via de mail en dit kan vanaf precies 1 maand voor de Quiz. De volgende Quiz is op 15 september, dus vanaf 15 augustus (0.00u) kun je jouw team inschrijven door ons te mailen. De Pubquiz zal de deelnemers van de laatste quiz via e-mail hieraan herinneren en op de Facebookpagina/pubquiz komt een kort berichtje.

We hebben ook als bijlage de scores van afgelopen seizoen toegevoegd. Misschien wel leuk om eens te bekijken tijdens welke Quiz jullie het best scoren! Wij feliciteren team De Brouwers die met vlag en wimpel hebben gewonnen. Jullie zitten er het volgende seizoen wat deftiger bij, want wij zorgen ervoor dat het kleedje klaar ligt op jullie vaste plek.

Aanstaande donderdag 28 juli organiseren de Pubquiz een 'Best off' PubQuiz-editie in 't Vunderke in Macharen waarbij we de leukste vragen van afgelopen 2,5 jaar de revue laten passeren. Heb je zin om een gezellige zomeravond te hebben op het terras (bij mooi weer), stuur de Pubquiz even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Pubquiz wenst jullie allemaal een hele fijne vakantie toe en hopelijk tot ziens op 15 september!

Tot de 28e of de 15e! Meer info: pubquiz