• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Dringende oproep voor Belangenvereniging omwonenden windmolens de Geer

Belangenvereniging omwonenden windmolens de Geer wil gaan kijken of het mogelijk is om na de vakantie een sessie in Berghem en een sessie in Haren te organiseren. Samen met de dorpsraden waarin ze u zo goed mogelijk proberen te vertellen wat zich afgespeeld heeft, wat de gemeente besloten heeft en wat daarvan de gevolgen voor u persoonlijk zijn voor in de toekomst. Hiervoor zullen zij mogelijk gebruik maken van het NLVOW, een landelijke vereniging, die op aandrang van

belangenvereniging  door de gemeente ingehuurd is om ons te helpen.

John Droppert gaat stoppen als voorzitter na een behoorlijke intensieve periode. De vereniging gaat kijken of er mensen zijn die namens de bewoners van Haren, Berghem en Macharen het traject rondom het plaatsen van de windmolens willen helpen vormgeven. De duidelijke opdracht die de vereniging meegeeft is dat plaatsen van deze windmolens zo weinig mogelijk overlast moet gaan opleveren voor de omgeving.

Daarnaast ook het maximale halen uit omgevingsfondsen of andere gelden die uit deze molens komen. Zij hebben er last van dus moeten ZIJ er ook zo veel mogelijk van gaan profiteren. Hoe dit vorm gaat hebben en hoeveel tijd u hiermee kwijt bent kunnen we pas inschatten aan de hand van de gewilligheid van de gemeente en het traject wat volgt.

DAAROM EEN DRINGENDE OPROEP:

Wij zoeken met klem mensen die hier over mee willen praten/denken!

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De verenging neemt eind augustus contact met je op.

Info: www.windmolensberghem.nl