• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mooi Berghem-vlag gehesen op het hoogste punt van Curacao

De Mooi Berghem-vlag werd vorige maand op het hoogste punt van Curacao gehesen. Het Berghemse stel Elize van de Wetering en Jan Arts waren te gast op Abaai-resort en namen tijdens een excursie naar het nationale park, Christoffelpark, de Berghemse vlag mee. Dit park is een natuurgebied in het noordwesten van het eiland Curaçao. Het park bestaat uit plantages, een voormalige mijnbouwcomplex, prachtige natuurgebieden en de Christoffelberg. Die berg is met 377 meter het hoogste punt van Curaçao en verwijst

naar de ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus. Op het hoogste punt werd de Mooi Berghem-vlag gehesen. Mooi toch, een beetje Bergs op het hoogste punt van Curacao!

Jan en Elize hebben een heerlijke tijd gehad en genoten van het eiland. Ze hadden een geweldige tijd op Abaai-resort van oud-Berghemnaren Frenk Megens en Dianne Tonies. Ze lieten weten dat Abaai Resort nog steeds goed wordt bezocht. Ze merken dat mensen hun zomervakantie verruilen voor de mei- of herfstvakantie. Op Curacao is het namelijk altijd warm. Je hebt nooit geen sokken, vest of jas nodig.

Frenk en Dianne vinden het leuk als de nieuwe gasten komen en hun wegwijs te maken. Ze vertellen heel graag over het eiland. Sinds kort verzorgt dochter Iris privetourtjes over het eiland. Bezoek de site maar eens www.personaltourscuracao.com wat zij allemaal te bieden hebben. De vakantiegangers zijn dol enthousiast over de tourtjes die ze samen met Iris bespreken en maken. Alles kan! Stadstour, strandtour of een tour in de avond is mogelijk om de duizenden lichtjes van de stad te kunnen zien.

De oud-Berghemnaren maken het goed en genieten op het tropische eiland. Interesse? Bezoek dan de website www.abaai-resort.com