• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Hippiecultuur tijdens LovePeace@hoessenbosch festival in Berghem


Flower Power op zaterdag 16 juli in de Hoessenbosch. De hippiecultuur uit de jaren ‘60. Met fantastische revolutionaire muziek, protest tegen burgerlijkheid, de oorlog in Vietnam en tegen de beklemmende maatschappij. Vrijheid, spontaniteit, creativiteit en plezier waren belangrijker dan ooit. Die tijd willen we graag herleven tijdens het LovePeace@Hoessenbosch festival. Don’t forget to wear a flower in your hair! 

Er hangt op 16 juli een sfeer van vrijheid, spontaniteit, creativiteit en vooral plezier bij Hoessenbosch. Dan vindt namelijk het nieuwe festival Love, Peace @Hoessenbosch plaats.

Flower Power: de hippiecultuur uit de jaren ‘60. Met fantastische revolutionaire muziek, een tegenbeweging tegen de burgerlijkheid, tegen de oorlog in Vietnam en tegen de beklemmende maatschappij.

De leefwijze van hippies was vooral gericht op vrijheid, spontaniteit, creativiteit en plezier. Die leefwijze willen we gaan beleven tijdens het Love, Peace@Hoessenbosch festival. Er zullen verschillende bands optreden waaronder de Woodstock Tribute Band (de naam zegt alles), Gifter (akoestische indie rock) en Dead Hippies (60’s en 70’s Rock).
Het festival wordt spectaculair geopend met Vocal Group Crescens. Uiteraard ook geheel in de sfeer van de jaren 60. In de vroege avond reist Lambert van Vliet als troubadour over het festivalterrein en brengt hij zijn gezang aan de bezoeker.
Naast muziek zijn er natuurlijk lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen in het bos. Ook kan de bezoeker zijn haar laten stijlen in de sfeer van de zestiger jaren en zijn er mogelijkheden om in sixties sferen nog wat leuke inkopen te doen.
Bezoekers worden uitgenodigd om in stijl naar het festival te komen. De dresscode luidt namelijk :Don’t forget to wear a flower in your hair!”.

Het LovePeace@Hoesenbosch festival is op 16 juli 2016 van 16.00 - 1.00 uur in Openluchttheater Hoessenbosch in Berghem. Kaartjes kosten in de voorverkoop € 10,-. Late beslissers kunnen aan de poort een kaartje kopen voor € 12,50. Kinderen tot 10 bezoeken ons festival kosteloos. Uiteraard onder begeleiding van een volwassene.

Op www.hoessenbosch.nl en https://www.facebook.com/Hoessenbosch/ meer informatie over dit nieuwe festival op het bosrijke terrein van Openluchttheater Hoessenbosch.