• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Uitnodiging 2e bijeenkomst ecOss bij Boerderij de Notelaar in Berghem

Wat waren blij met zo'n grote opkomst op dinsdag 21 juni. Bio-eco-duurzaam (ja, we bedenken nog een pakkend kernwoord) leeft duidelijk in de regio van Oss. Graag willen we jullie dan ook uitnodigen voor de tweede bijeenkomst op dinsdag 19 juli om 18.30 uur tot 20.30 uur bij Boerderij de Notelaar aan de Waterstraat 3 in Berghem. Opdracht voor deze bijeenkomst: neem iemand mee uit je netwerk zodat ecOss groeit. We starten deze avond weer met de Jump van Ineke Hurkmans, om het ijs te breken. Daarnaast is er ruimte voor twee ondernemers om zich te presenteren. Er is nog 1 plek over, bel met Sandra Schreurs als je hier interesse in hebt.

Tot slot volgt er nog een datumprikker voor degenen die zich hebben aangemeld voor de 'denktank' van ecOss. Mocht je deze niet hebben ontvangen en je wel hebben aangemeld, laat dit dan even weten.

Voor diegenen die er niet bij waren de vorige keer, hierbij een kort verslag:

Eerste aftrap ecOss groot succes

Ruim 20 enthousiaste duurzame ondernemers uit de regio van Oss zijn op dinsdag 21 juni naar Boerderij de Notelaar gekomen voor de aftrap van ecOss. Met de Jump-methode van Ineke Hurkmans was het ijs snel gebroken en kwam al snel naar voren ecOss voor alle ondernemers handvaten aan kan reiken om hun eigen doelen te verwezenlijken. Een groepje enthousiaste ondernemers hebben zich die avond tevens aangemeld om actief mee te werken in een denktank.

De eerste ideeën voor ecOss zijn gepresenteerd door initatiefneemster Sandra Schreurs en mede-oprichter Sandra Koen - van Loon. Dit zijn onder andere een gids, streekmarkt, een streekwinkel en zelfs een app. Of deze wensen ook verwezenlijkt kunnen worden zal de komende maanden blijken. In de denktank zal blijken welke ideeën haalbaar zijn en wellicht komen er nog meer wensen aan bod.

Geïnteresseerde ondernemers, toeleveranciers en particulieren werkzaam en wonend in een straal van ongeveer 50 km rondom Oss zijn van harte welkom om deel uit te maken van dit nieuwe platform. Er is volop ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

Volg ecOss via Facebook: https://www.facebook.com/groups/1047054822040044/