• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

2 juli Folkfestival "Dennefeest" in Openluchttheater Hoessenbosch

Openluchttheater Hoessenbosch in Berghem is op 2 juli weer het passende decor voor het Dennefeest. Een eendaags folkfestival waar je in een prettige sfeer kunt genieten van nationale en internationale topbands. De sfeer van het Dennefeest is gemoedelijk, gezellig en harmonieus. Denk passende muziek, lekker eten en drinken. Kortom, de ingrediënten van een heerlijke dag in het bos. Je kunt in het mooie natuurlijke decor van Hoessenbosch lekker rustig zitten en luisteren naar de muziek.

Maar natuurlijk ben je ook van harte uitgenodigd om lekker te dansen. Of je nu beginner bent of al ver gevorderd, balfolk is voor iedereen!

Nog nooit van balfolk gehoord? Het is een beetje te vergelijken met een tango- of salsa-avond, maar dan met West-Europese muziek in plaats van Zuid-Amerikaanse. Er worden koppeldansen gespeeld, zoals Scottish, Polka, Mazurka en Bourrée. Maar ook groepsdansen zoals de Jig of Cercle.

De organisatie van het Dennefeest wil mensen uit Berghem en Oss kennis laten maken met de muziek en sfeer van dit bijzondere balfolkfestival. Daarom dit jaar een unieke actie als waardering voor het gastvrije Berghem en Oss. Voor slechts vijf euro per persoon kunnen zij het festival bezoeken. Dit is speciaal voor mensen die balfolk nog niet kennen. Heb je interesse? Kom dan naar Hoessenbosch en neem wel een documentje mee waar je adres op staat!

De bands die hun opwachting maken tijdens het Dennefeest 2016 zijn Two catch a raindrop, Nubiae, QuiVive, Göze (Be) en Andoorn.

Het Dennefeest is op 2 juli van 14:00 tot 00:30 uur. Meer informatie via www.hoessenbosch.nl