• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nederlandse film "Of ik gek ben"! met een Bergs vleugje 10&11juni in Groene Engel

Maandag 30 mei was de premiere van de Nederlandse film "Of ik gek ben". Dit weekend, 10 en 11 juni, draait het in de Groene Engel in Oss. Deze film is het regiedebuut van Frank Lammers. Frank Lammers heeft als acteur de hoofdrollen Michel de Ruyter en de Bende van Oss vertolkt. Berghemnaar Frank Ulijn heeft ook een figurantenrol gespeeld in de Bende van Oss en deze keer zit hij samen met zijn vrouw Helga in de film "Of ik gek ben". Ze hebben in juni 2015 opnames gemaakt voor deze film. Buiten het Berghemse stel spelen ook twee andere Berghemnaren,

 Patrick van Boxtelen en Harm Richters, mee in een figurantenrol. Een Nederlandse film met een Bergs vleugje! Renee van Rooy van WC Experience, ook in bekend in Berghem, heeft de figuranten geregeld.

De film speelt zich grotendeels af in Brabant, rond de tbs-kliniek waar de hoofdrolspeler Benjamin verblijft. Frank Ulijn heeft figurantenrol als bewaker en Helga als een tbs-er. Deze week waren er opnames en daar troffen zij Merlijn Passier van Omroep Brabant, bekend van het programma Olifantendoders met Leon van de Zanden. Merlijn Passier begeleidt de figuranten.

Mike Weerts (hoofdrolspeler Benjamin en acteur bij o.a. Bende van Oss), Monic Hendrickx (Penoza-actrice) en Frank Lammers himself gingen met Frank op de foto. 

We zijn benieuwd naar deze mooie (hebben we al gehoord) Nederlandse film. Dat is mooi, een "beetje Bergs" in een Nederlandse film! De film draait op 10 en11 juni in de Groene Engel in Oss. Als het uitverkocht wordt, dan is de kans groot voor meer voorstellingen!

Meer info: www.ofikgekben.nl

frank02

frank04

frank03

frank05

Harm Richters:

filmikbennietgekharm

Patrick van Boxtelen:

filmikbennietgekpatrick

Rene van Rooij:

filmikbennietgekrene